Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fantasy Premer League 2014/2015

Featured Replies

grozan sam ovo kolo, ali ću na jedvite jade pobediti feija koji je čak i u minus otišao

..osim ako krul ne sačuva mrežu  i ne zaradi bonus

• Replies 6k
  • Views 239.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

..osim ako krul ne sačuva mrežu i ne zaradi bonus

A šta ako asistira ili da gol (videti pod Howard i Robinson)? :fantom:

Gotovo, ureko sam ga :cry:

Kruloljubitelji mogu da se nadaju klin situ s obzirom da sam ga pred ovo kolo zamenio za Heatona i njegovih 0 poena <_<

Ako ne to, onda ce danas izgubiti, sutra smeniti nesposobnog Pardewa i dovesti Pullisa...

Edited by Calavera

A šta ako asistira ili da gol (videti pod Howard i Robinson)? :fantom:

Gotovo, ureko sam ga :cry:

Intimno navijam za Krula. Zaslužio si. Video da imam 3 transfera i 3 miliona u banci, napravio dva da bismo imali što manje različitih igrača i u pobedu uložio poslednji dinar. Bio bi red da Krul odbrani utakmicu života.

Zezaš me malo?! :) Pa jedan transfer koji sam ja uzeo, uzeo si i ti, a moj drugi je od ranije tvoj igrač, to sam svesno išao da pokrijem ADM... U stvari, tvoja dva transfera viška su presudila... Tako da ispada da si ti zaslužio... ;)

Edit: a da, džinksuješ i ti, nisam iz prve shvatio :lolol:

Edited by zoki

Zezaš me malo?! :) Pa jedan transfer koji sam ja uzeo, uzeo si i ti, a moj drugi je od ranije tvoj igrač, to sam svesno išao da pokrijem ADM... U stvari, tvoja dva transfera viška su presudila... Tako da ispada da si ti zaslužio... ;)

Edit: a da, džinksuješ i ti, nisam iz prve shvatio :lolol:

A to se tako kaže kad ja Velbeka kupim u subotnji suton pred odlazak na neki garažni pank, a ti uz miris jutarnje nedeljne kafe dok drugim okom gledaš nastup AKUD Abraševića u špicu Žikinog šarenila?  :fantom:

Hvala Evgenije...

Iskreno govoreći, zavidim vam na pučini i armaturi (Malkin je za mene večiti niželigaš). Nema previše Šniderlinga i Velbeka, niko ne cedi divljinu iz karte Ulalulalaleom i inim probisvetima, igra se za publiku i pivo u SUR Bife Brale u sklopu stadiona. Dođe mi dabdiciram u korist Rednapa samo da da se domognem alter-garaže.

Omiljeni tim u ovom kolu: Grad Grehova Zragutina Darića.

Najjaca ekipa  :D

opa, kralj slusa garazni pank

• Author

Moca ubiven. Cudno kako uvek ima neki pravosudni u ovakvim momentima. Kad ukrade Azpija, ili pukne ko zvecka. Oce to...

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Jebem ti fantasy kad moras da brojis koliko protivnicki golman skuplja odbrana... :fantom:

adebajor neće dati go nikada. 

Hoce vec u sledecem kolu, posto sam ga ja prodala.

može i tako, jer ja neću stići da ga prodam ove nedelje, ali strepnja mi je dublja od nase

Edited by Lezilebovich

Prvi remi ove sezone a bila bi rutinska pobjeda da se nisam samoubio ostavljanjem Berahina na klupi ili da mi Runi nije zabio mucki noz u ledja crvenim kartonom.

• Author

Koji je slepac ovaj Krul, majko moja.

Prvi remi ove sezone a bila bi rutinska pobjeda da se nisam samoubio ostavljanjem Berahina na klupi ili da mi Runi nije zabio mucki noz u ledja crvenim kartonom.

Ti si neugodan rival?

Mislim da je remi najpravedniji rezultat :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.