Lezilebovich Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 grozan sam ovo kolo, ali ću na jedvite jade pobediti feija koji je čak i u minus otišao ..osim ako krul ne sačuva mrežu i ne zaradi bonus
zoki Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 ..osim ako krul ne sačuva mrežu i ne zaradi bonusA šta ako asistira ili da gol (videti pod Howard i Robinson)? Gotovo, ureko sam ga
Calavera Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 (edited) Kruloljubitelji mogu da se nadaju klin situ s obzirom da sam ga pred ovo kolo zamenio za Heatona i njegovih 0 poena <_< Ako ne to, onda ce danas izgubiti, sutra smeniti nesposobnog Pardewa i dovesti Pullisa... Edited September 29, 2014 by Calavera
kralj Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 A šta ako asistira ili da gol (videti pod Howard i Robinson)? Gotovo, ureko sam ga Intimno navijam za Krula. Zaslužio si. Video da imam 3 transfera i 3 miliona u banci, napravio dva da bismo imali što manje različitih igrača i u pobedu uložio poslednji dinar. Bio bi red da Krul odbrani utakmicu života.
zoki Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 (edited) Zezaš me malo?! :) Pa jedan transfer koji sam ja uzeo, uzeo si i ti, a moj drugi je od ranije tvoj igrač, to sam svesno išao da pokrijem ADM... U stvari, tvoja dva transfera viška su presudila... Tako da ispada da si ti zaslužio... ;) Edit: a da, džinksuješ i ti, nisam iz prve shvatio Edited September 29, 2014 by zoki
kralj Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Zezaš me malo?! :) Pa jedan transfer koji sam ja uzeo, uzeo si i ti, a moj drugi je od ranije tvoj igrač, to sam svesno išao da pokrijem ADM... U stvari, tvoja dva transfera viška su presudila... Tako da ispada da si ti zaslužio... ;) Edit: a da, džinksuješ i ti, nisam iz prve shvatio A to se tako kaže kad ja Velbeka kupim u subotnji suton pred odlazak na neki garažni pank, a ti uz miris jutarnje nedeljne kafe dok drugim okom gledaš nastup AKUD Abraševića u špicu Žikinog šarenila?
Bogotac Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Hvala Evgenije... Iskreno govoreći, zavidim vam na pučini i armaturi (Malkin je za mene večiti niželigaš). Nema previše Šniderlinga i Velbeka, niko ne cedi divljinu iz karte Ulalulalaleom i inim probisvetima, igra se za publiku i pivo u SUR Bife Brale u sklopu stadiona. Dođe mi dabdiciram u korist Rednapa samo da da se domognem alter-garaže. Omiljeni tim u ovom kolu: Grad Grehova Zragutina Darića. Najjaca ekipa :D
nbg4ever Posted September 29, 2014 Author Posted September 29, 2014 Moca ubiven. Cudno kako uvek ima neki pravosudni u ovakvim momentima. Kad ukrade Azpija, ili pukne ko zvecka. Oce to... Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
LeBron Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Jebem ti fantasy kad moras da brojis koliko protivnicki golman skuplja odbrana...
Tolaa Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 adebajor neće dati go nikada. Hoce vec u sledecem kolu, posto sam ga ja prodala.
Lezilebovich Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 (edited) može i tako, jer ja neću stići da ga prodam ove nedelje, ali strepnja mi je dublja od nase Edited September 29, 2014 by Lezilebovich
clever bastard Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Prvi remi ove sezone a bila bi rutinska pobjeda da se nisam samoubio ostavljanjem Berahina na klupi ili da mi Runi nije zabio mucki noz u ledja crvenim kartonom.
nbg4ever Posted September 29, 2014 Author Posted September 29, 2014 Koji je slepac ovaj Krul, majko moja.
Mauci Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Prvi remi ove sezone a bila bi rutinska pobjeda da se nisam samoubio ostavljanjem Berahina na klupi ili da mi Runi nije zabio mucki noz u ledja crvenim kartonom. Ti si neugodan rival? Mislim da je remi najpravedniji rezultat :)
Recommended Posts