Tolaa Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Cestitke Merkuciju, ne moze Begovic da nadoknadi 9 poena.
levi Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Ja sam verovatno jedini sa Kostom kapitenom uspeo da izgubim od (neaktivne) ekipe bez koste. Bar da su mu dali zasluženi asist, činovnici <_< Kakva mediokritetska sezona mene do sada
kralj Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Zoki, biću fer, kad već Kosti mučki krajcoveše altruizam, neka ti sutra stameni Šoukros ponese balon gajbi. Zaslužio si.
Pokojni Ruxin Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 (edited) Zabrinuo sam da sam prerano upisao pobedu, ali tek sad izvaljuem da je protivnik išao u minus pa ipak njegova dvojica odbrambenih moraju dobaciti do 13 a ne 9, što je već dosta nemoguće (jinx!)....totalni sam amater, ali bolje biti srećan, od pameti samo šteta. Makar uštekah onaj dodatni transfer, za slučaj da zakjučim da se mora izbacivati alexis texas da budem u poziciji da uradim nešto retardirano....tipa da ubacim balotelija ili tako nešto. Edited September 27, 2014 by Ruxin
clever bastard Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 (edited) Da Runi mrtvac nije dobio crveni sad bih lagano slavio pobjedu a ovako zaostajem dva boda za protivnikom i cekam Kolocinija kojem ne ginu bar dva gola u mrezi, zuti sigurno, a vjerovatno i crveni karton. Polako krecem ka dnu tabele. Edited September 27, 2014 by clever bastard
Remi Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Remi, mislim da sam te jedva dobio. Za tri, plus Wilson u ponedeljak. Prohujao Čejmersov šut kraj paučine. Čestitke, vidim sad da je bilo tesno. Igramo još dva puta ove sezone, biće ovo trilogija kao Manny Pacquiao-Erik Morales onomad, ako me razumeš :) Izmene mi se kao po navici nisu isplatile, i po ko zna koji put nisam uradio ono što sam prvo naumio, a to je bila izmena Lukaku Pele. Ništa, sad ću da se izderem sad na sebe, zbog poraza, i onda da odspavam nekih četiri sata jer radim i sutra, tako da sam isti ko naš premijer. Evo ide mi repriza Arsenala, taman da vidim šansu Čejmbresa, i da probam da ukapiram razlog Sančezovog ostanka na klupi, možda Gojko ima objašnjenje. Neverovatno, Venger ga doveo da mu igra kupove, važno da je trpeo anemičnost Ozila iz nedelje u nedelju.
Daddy Cool Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Jeb'se dedi ne prizivaj, nisam nikoga dobio od prvog kola, odmorite i ti i Mudritm <_< ! Pobedom me stizes na tabeli, nisi los koliko se predstavljas!
Gylfi Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Mean Machine, daj da baljezgarimo o Oxu Cemberlejnu, kad vec Cejmbersovo ime ne zabadamo. Haksli, sibirski haski, Emil Heski, Zajecarsko. Slavim prvog overalno na klasiku, ko god bio.
malkin Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Cestitam Malkinu, zasluzena pobeda, presudice Dijego Kosta, kao i u svim mojim dosadasnjim porazima. WC je ozbiljno uzet u razmatranje... izvini pantelia, ali ko se o Tolaainu čestitku opeko mora i u tvoju da duva. još imaš trojicu, ja jednog. čudnije stvari su se dešavale a ove sezone vole braniči da zabiju gol i bonus poenima se počaste...
Behemoth Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Wow Runi je suspendovan do 2.11.?! Sta je to uradio?
kralj Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Lep rivalitet se nuna u naručju Gilfija i Remog. Čak su i obojica po automatizmu poslušali savet velikog gurua, uzeli defanzivca Arsenala po akcijskoj ceni, a sad u neverici i pogledom štediše Jugoskandika gledaju čejmbersles roster FK Vest Hem-a. ... Sa posebnim pikom na Mangalu.
Muwan Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Wow Runi je suspendovan do 2.11.?! Sta je to uradio? Napravio crveni za tri utakmice hlađenja a biće i jedan vikend pauze zbog EURO kvalifikacija.
Gylfi Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 kralju, gilfi = cejmbersles +1 Mozda tek posle specijalnog gostovanja.
kralj Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Kad bolje razmislim, pojma nemam otkud mi ideja da imate Čejmbersa. Najlogičnije objašnjenje je da sam sanjao derbi treće lige. :0.6:
Muwan Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 U, bre, koje čašćavanje bonusima jutros, a onda još provalim da mi je protivnik startovao sa -8. Allah je milostiv.
Recommended Posts