Jump to content
IGNORED

Fantasy Premer League 2014/2015

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

852

• Прслин

766

• Tolaa

408

• nbg4ever

261

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jovetic se popeo sa 7,9 na 8.1 i verovatno ce jos rasti. Tu je i Kun kao opcija .

Posted

Samo pitanje je da li ce Aguero startovati, a skup je.

Posted

Sta ima da startuje koji moj, dovoljno mu je minut-dva da udje i da gol. Kako igraju nema potreba da ga jos gura, umor, povrede, treba mu dati vremena da se zahukta. 

Posted

Pa da, ali s obzirom da je i Dzekara rovit, ne verujem da ce da pocinje samo sa Joveticem.

Pre mi deluje da ce da startuje sa Aguerom, pa da ce Dzeko da udje u 59. minutu.

Posted

Да ноћашњи мониторинг Костине повреде наставимо на одговарајућем топику:

(Reuters) - Chelsea striker Diego Costa has suffered a minor muscular injury in training but has not yet been ruled out of Saturday's league visit to Everton, sources at the Premier League club said on Thursday.

Posted (edited)

ako neko ne prati physioroom na tw, a nekim slučajem voli i WH

PhysioRoom.com News @physioroom  ·  1h

SA confirms Carroll, Jarvis, Jenkinson, Nolan & Collins will all miss the #SaintsFC game; Sakho tweaked his back - late fitness test #WHUFC

Edited by Lezilebovich
Posted (edited)

Због Сакоове повреде је Валенсија одиграо свих 120 минута против Шефилда у купу и на крају промашио одлучујући пенал у петој серији, а требало је да одигра 70. Колинс се због повреде повукао из репрезентације Велса па је уместо њега позван Дамет из Њукастла. Џенкинсон би можда и могао да се појави, мислим да њега чека лејт фитнес тест.

Едит Лезилебе, био си у праву - Џенкинсон дефинитивно не игра, побркао сам инфо о тесту - у питању је Сако.

Edited by Прслин
Posted

pa dobro, ove sezone mi je trebalo skoro tri nedelje da zamrzim ovu buđavu igru. jbg, kad nešto nazoveš hamstring jasno je da se igraš vatrom.

Timmi, ajde da se dogovorimo šta da radimo sa Kostom ove nedelje :D

Posted

Nemam pojma. Taman sam skontao koji transfer da napravim u petak, ali on nije prioritet.

Posted (edited)

evo sad kažu da povreda nije teška i da će samo Everton da preskoči, i to radi predostrožnosti. iskreno, naginjem tome da ga ostavim u timu, ne troši mi se transfer. vreme je da Olbrajton dokaže svoj suvi kvalitet :D

mada ko zna, znajući sebe lako može da se desi da se uspaničim sutra uveče i dovedem nekog Vikama ili Ulou :isuse:

edit. biće zanimljivo videti da li će Del Boske da ga pozove...

Edited by malkin
Posted

a jebote sad je izgleda Kolarov polomio Aguera na treningu :lolol:

Posted

Е, децо, децо... Види се да нисте упознати са техником "због ужасне повреде не играм за репрезентацију у септембру али оздравићу до следеће утакмице мога клуба" коју је први увео у праксу 'Ари Реднап. :fantom:

Posted

Ma to malkin, meni je sve jasno, nego ga zavlacim.

Posted

Е, децо, децо... Види се да нисте упознати са техником "због ужасне повреде не играм за репрезентацију у септембру али оздравићу до следеће утакмице мога клуба" коју је први увео у праксу 'Ари Реднап. :fantom:

nemoj molim te, ti si prvi sinoć digao frku i započeo monitoring povrede.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...