Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fantasy Premer League 2014/2015

Featured Replies

Нерешени је к'о победа у борби за опстанак.

• Replies 6k
  • Views 239.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Kako mrzim neresene rezultate... samo zbrku prave na kraju. A Aguera sam hejlovao jer mi je do malocas napad u draftu bio 0 0© 0

+1 A Ducca i ja bi da smo imali revans opet igrali nereseno :lolol:

• Author

Qurac. Kad shvatis da ti je potrebno 3 neresena da stignes tim sa pobedom vise...

Inace, fejlovanje Silve i dolazak Etoa su mi razjebali planirane transfere. Taman bi bilo Sanchez & Bojan >> Silva & Nejsmit

Ko ce da okaci neku where's jovetic sliku?

Qurac. Kad shvatis da ti je potrebno 3 neresena da stignes tim sa pobedom vise...

Inace, fejlovanje Silve i dolazak Etoa su mi razjebali planirane transfere. Taman bi bilo Sanchez & Bojan >> Silva & Nejsmit

nisam gledao utakmicu, ali sumnjam da je Silvina minutaža u pitanju (osim ako se nije povredio).
  • Author

Ne, fino je on igrao. Ali je na scenu ponovo stupila tradicionalna sitijevska fantazi boljka - previse opcija u napadu. Jbga, poeni se dele izmedju 5-6 igraca

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Jest laskavo kad čovek potegne wc pred medjusobni duel, ali bi bilo još bolje da nije upalila.

Čestitke levom <_<

Edited by Garnirung

Ne, fino je on igrao. Ali je na scenu ponovo stupila tradicionalna sitijevska fantazi boljka - previse opcija u napadu. Jbga, poeni se dele izmedju 5-6 igraca

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

a to da, ako ih rano krene u utakmici uvek je frka dal će da počne da vadi glavne igrače pre 60. minuta. ali bar su našli recept za izbegavanje Aguerovih povreda. puste ga da se zajebava 10-12 minuta sa umornom odbranom i ćaozdravo.

dal će u sklopu uajldkardovanja Fei da uvrsti u svoj tim na dnu tabele 1 Jaju, precenjenu prevaru? :unsure:

Ono kad ti četiri startera donesu ukupno 8 bodova :isuse:

Srećom je i to bilo dovoljno za pobedu, uglavnom zahvaljujući ludačkoj suboti. Čestitke Limancu na fer i korektnoj utakmici.

Realno, zaslužio sam da mi Stevica bude dželat. Od prvog dana očijukanje, koketiranje, te resto afirmativnog badi lengvidž arsenala, a konkretno ništa.

Ala rade divlje karte, biće ovo luda nedelja. Kasno sad da se aktivira, a zažaliću što nisam juče.

koga je gluplje dovesti, Čadlija ili Hendersona?

Solidnih 62 (unatoč Chesterovom minusu i lošem izboru kapitena) i prva 3 boda dole u muškoj ligi, @džigibauov Yaya ipak nije uspio nadoknaditi 7 punti zaostatka.

Jest laskavo kad čovek potegne wc pred medjusobni duel, ali bi bilo još bolje da nije upalila.

Čestitke levom <_<

:thumbsup:

Ništa lično, ja uvek* uzmem jedan wc na početku. Više mi znači jedna zvanična utakmica nego 5 pripremnih

Uvek, mislim od kada postoje 2 wc godišnje, znači od prošle sezone. a ako sistem promena cena ne postane transparentniji mislim da to više neću raditi u buduće..

Edited by levi

Solidnih 62 (unatoč Chesterovom minusu i lošem izboru kapitena) i prva 3 boda dole u muškoj ligi, @džigibauov Yaya ipak nije uspio nadoknaditi 7 punti zaostatka.

A lepo si Prsline jednom predlozio Dzigibau-u da napise neki skript sa cestitkama a da se samo imena protivnika menjaju :rolf:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.