Jump to content
IGNORED

Fantasy Premer League 2014/2015

Recommended Posts

Posted (edited)

super što mi je Bony kapiten sa 1 bodom, dok Bane drži poziciju zamenika sa svojih... beskonačno poena. očekivao sam od kapitena da napuni bar mučeni Burnley, al ništa.

srećom, i tako sam uspeo da ubeležim nova 3 boda.

3. kolo očekujem sa renoviranim veznim redom (neproduktivni Matić & povređeni Nolan out, Sigurdsson & Cattermole in), nešto para u šteku za kupovinu napadača u sledećem kolu, i namerom da dokažem da dve startne pobede nisu početničko sranje. ćevidimo.

Edited by Svarog
  • Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

852

• Прслин

766

• Tolaa

408

• nbg4ever

261

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jos jednom cestitke Lezilebu, sad i zvanicne. Dobro je sto si iskoristio WC, bila bih pod uzasnim stresom da si krenuo da stizes i zamalo prestizes onih 20 poena. Ovako je jos od subote bilo sve jasno.

A sad, javi se Fei!  :fantom: Iskukaj nesto, vidis da ne ide bez toga, poslednji si. Zamisli kakva ce sramota biti ako izgubim od tebe cak i bez tvog kukanja!  :isuse:

Posted

Malkine, zar si vec poceo da kukas i djinksujes?

Posted

upisan prvenac u shipu, nek se spremi Calavera sledeci  :fantom:

Posted

da cestitam sokolovima na 3 boda.

ocajano sam se organizirao pred ovo kolo. ocajne izmene, poeni na klupi, sve najgore  :isuse:

Posted

Malkine, zar si vec poceo da kukas i djinksujes?

jok bre, samo realno sagledavam. dosta su nam slični timovi, glavna razlika je što ćeš na raspali Stouk ti da pustiš napadača koji je u najboljoj formi u ligi a ja napadača koji je povređen.
Posted

Presrase. Kolko ce Di Mariju roknuti, ako je Mata 9.0 on ce biti miniumum 10...

Posted

da, ja očekujem 10.5 za Di Mariju.

bas tako. glupo bi bilo da vredi manje od sanceza

Posted (edited)

Nece biti toliko. Di maria nije igrac s nekom dobrom statistikom.

Edited by Timmi
Posted

U mancesteru ce imati znacajno vecu ulogu nego u realu. A u sredini ce imati runija i rvpa da smeste ono sto on ubaci. U realu je igrao i u sredini i setao po pozicijama, a opet je davao i golove i asistirao... Pitanje je samo gde ga udenuti i dal ga odmah uzeti...

Posted

Pa opet, Sančez je davao otprilike tri puta više golova po sezoni. U asistencijama su bili tu negde. Pitanje je čime se ovi rukovode. U svakom slučaju sumnjam da će biti ispod deset. Ja bih ga uzeo pre Sančeza, a posle Mate, Azara, Lamele i Drinkvotera.

Posted

koliko je Ozil ono beše bio kad je došao u Arsenal? to je možda dobar indikator, obojica dolaze kao prvi asistenti Reala, još je Ozil došao u bolji tim. meni je 10.5 bila reakcija na Balotelija, ako će kod njega tako da preteraju, mogli bi i kod Di Marije.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...