ubibobi Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Kako mrzim neresene rezultate... samo zbrku prave na kraju. A Aguera sam hejlovao jer mi je do malocas napad u draftu bio 0 0© 0 +1 A Ducca i ja bi da smo imali revans opet igrali nereseno
nbg4ever Posted August 25, 2014 Author Posted August 25, 2014 Qurac. Kad shvatis da ti je potrebno 3 neresena da stignes tim sa pobedom vise... Inace, fejlovanje Silve i dolazak Etoa su mi razjebali planirane transfere. Taman bi bilo Sanchez & Bojan >> Silva & Nejsmit
malkin Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Qurac. Kad shvatis da ti je potrebno 3 neresena da stignes tim sa pobedom vise... Inace, fejlovanje Silve i dolazak Etoa su mi razjebali planirane transfere. Taman bi bilo Sanchez & Bojan >> Silva & Nejsmit nisam gledao utakmicu, ali sumnjam da je Silvina minutaža u pitanju (osim ako se nije povredio).
nbg4ever Posted August 25, 2014 Author Posted August 25, 2014 Ne, fino je on igrao. Ali je na scenu ponovo stupila tradicionalna sitijevska fantazi boljka - previse opcija u napadu. Jbga, poeni se dele izmedju 5-6 igraca Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Garnirung Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 (edited) Jest laskavo kad čovek potegne wc pred medjusobni duel, ali bi bilo još bolje da nije upalila. Čestitke levom <_< Edited August 25, 2014 by Garnirung
malkin Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Ne, fino je on igrao. Ali je na scenu ponovo stupila tradicionalna sitijevska fantazi boljka - previse opcija u napadu. Jbga, poeni se dele izmedju 5-6 igraca Sent from my Nexus 4 using Tapatalk a to da, ako ih rano krene u utakmici uvek je frka dal će da počne da vadi glavne igrače pre 60. minuta. ali bar su našli recept za izbegavanje Aguerovih povreda. puste ga da se zajebava 10-12 minuta sa umornom odbranom i ćaozdravo.
malkin Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 dal će u sklopu uajldkardovanja Fei da uvrsti u svoj tim na dnu tabele 1 Jaju, precenjenu prevaru?
Muwan Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Ono kad ti četiri startera donesu ukupno 8 bodova Srećom je i to bilo dovoljno za pobedu, uglavnom zahvaljujući ludačkoj suboti. Čestitke Limancu na fer i korektnoj utakmici.
kralj Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Realno, zaslužio sam da mi Stevica bude dželat. Od prvog dana očijukanje, koketiranje, te resto afirmativnog badi lengvidž arsenala, a konkretno ništa. Ala rade divlje karte, biće ovo luda nedelja. Kasno sad da se aktivira, a zažaliću što nisam juče.
malkin Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 koga je gluplje dovesti, Čadlija ili Hendersona?
Zis Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Solidnih 62 (unatoč Chesterovom minusu i lošem izboru kapitena) i prva 3 boda dole u muškoj ligi, @džigibauov Yaya ipak nije uspio nadoknaditi 7 punti zaostatka.
levi Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 (edited) Jest laskavo kad čovek potegne wc pred medjusobni duel, ali bi bilo još bolje da nije upalila. Čestitke levom <_< Ništa lično, ja uvek* uzmem jedan wc na početku. Više mi znači jedna zvanična utakmica nego 5 pripremnih Uvek, mislim od kada postoje 2 wc godišnje, znači od prošle sezone. a ako sistem promena cena ne postane transparentniji mislim da to više neću raditi u buduće.. Edited August 25, 2014 by levi
ubibobi Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Solidnih 62 (unatoč Chesterovom minusu i lošem izboru kapitena) i prva 3 boda dole u muškoj ligi, @džigibauov Yaya ipak nije uspio nadoknaditi 7 punti zaostatka. A lepo si Prsline jednom predlozio Dzigibau-u da napise neki skript sa cestitkama a da se samo imena protivnika menjaju
Recommended Posts