Jump to content
IGNORED

Fantasy Premer League 2014/2015

Recommended Posts

Posted

Samo da čestitam Ubibobiju na (ubedljivoj) pobedi...

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

852

• Прслин

766

• Tolaa

408

• nbg4ever

261

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Smrt Prslinu, Bohanu, Sterlingu i svima koji slicno misle :fantom:

Posted

Samo da čestitam Ubibobiju na (ubedljivoj) pobedi...

Hvala,hvala,mada si to malo i ti pogurao transferom viska...Sve u svemu i ja to uradih za sledece kolo,morao sam da se oslobodim nervozne Bojane, pocela je da mi ozbiljno podriva autoritet i da utice na timski duh :smoris:

Posted

Smrt Prslinu, Bohanu, Sterlingu i svima koji slicno misle :fantom:

ti opet kopaš sebi rupu postavljaš temelje velikog prolećnog kambeka?
Posted

Kakav kambek? Prosle godine mi je trebalo 13 kola da dodjem do top 200k (pretprosle 26). Meni je do jaja ovde gde sam

Posted

je l' ovog Nejsmita sere na početku ili može biti koristi od njega?

Много и дуго га хвале навијачи Евертона, а повреда Барклија га је закуцала у првих 11. Ако дође Ето'о имаће мању минутажу, али не превише. Благо свима који смо га купили пре поскупљења. ;)

Nbg, може нека опклада да Стерлинг добија жути? Вероватно за дајвовање, али 'ајде да бар разлог не буде предмет опкладе. Честитке у сваком случају, баш ружан и болан пораз за један једини поен. :(

Posted (edited)

Neka izborim opstanak kao i prethodne dve godine i to je dovoljno.

*Nejsmit se meni uvek svidjao. Jeftin, a cesto ima nekakav ucinak. Imao ga u draftu prosle sezone

**Jedi gomna. Dobija bonus, u porazu Poola od 3-0

Edited by nbg4ever
Posted

Ja navijam da Nasri da 3 gola i da ima 2 asistencije, a da Liverpul pobedi uz Aguerovo neucestvovanje u derbiju :lol:

54-32 protiv Surdilovica, meni ostrao Nasri, njemu Hart, Lovren, Silva i Aguero...

Posted

Ја навијам да Стерлинг не добије жути. :isuse:

Био бих и алавији, али пошто ми његова евентуална 3 бода доносе прво место у званичној Вест Хем лиги (јесам се похвалио да сам тренутно други?) јасно је да од тог посла нема ништа. :(

Posted

Aguero opet sa klupe.

bogami izgleda da će Eto stvarno u Everton... zanimljivo.

Posted

Pa jebote, jel ima neko ko navija za west ham da zna da igra ovu uzasno frustrirajucu i divnu igru?

Posted

Ja navijam da Nasri da 3 gola i da ima 2 asistencije,

+1

Posted (edited)

Pa jebote, jel ima neko ko navija za west ham da zna da igra ovu uzasno frustrirajucu i divnu igru?

Нема. Први је навијач Арсенала који је ушао у лигу да би нас троловао. :lol:

Edited by Прслин
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...