Jump to content
IGNORED

Ja kupila mobilni za 10 dinala! (o kineskim mobilnim telefonima)

Recommended Posts

Posted

jebote, blagi zasu, izgleda bas ko kineska kopija ajfona.

ne bih to rabio da mi plate.

Posted

na pogrešnom si topicu, idi na tajvanske telefone

:fantom:

Posted (edited)

jebote, blagi zasu, izgleda bas ko kineska kopija ajfona.

ne bih to rabio da mi plate.

vidis, nije kopija. kopija je neki huawei ili kako se to vec pise koji sam drzao u ruci i koji je pljunuti ajfon spolja. ovaj nije, u ruci vise lezi kao neka nova nokia. xiaomi samo sledi dzobsovu logiku ultimativnog user friendly interfacea i tu se zavrsava slicnost. zapravo se ovde kralo sa cega se stiglo, sa windowsa su ukrali litemode, imaju svoj messenger kao blekberi i naravno xiaomi cloud.

realno, ovo je ludnica za 100e. sacu kupim za zenu redmi note, taj je veci (phablet).

Edited by gazza1
Posted

pardon, sad vidim ovu mi4 recenziju na koju se toni referise. to stvarno izgleda ka ajfon, redmi je drugaciji:

techtabz-xiaomi-redmi-1s.jpg

isto i mi3 ne izgleda kao ajfon. 

Posted (edited)

vidis, nije kopija. kopija je neki huawei ili kako se to vec pise koji sam drzao u ruci i koji je pljunuti ajfon spolja. ovaj nije, u ruci vise lezi kao neka nova nokia. xiaomi samo sledi dzobsovu logiku ultimativnog user friendly interfacea i tu se zavrsava slicnost. zapravo se ovde kralo sa cega se stiglo, sa windowsa su ukrali litemode, imaju svoj messenger kao blekberi i naravno xiaomi cloud.

realno, ovo je ludnica za 100e. sacu kupim za zenu redmi note, taj je veci (phablet).

ma zajebavam se, uvek sam u fazonu sto bolje vrednosti za dati novac.

doduse i nije mali novac u pitanju kod ovog mi4, nije da se nisu mogli otvoriti i za kakvog dizajnera, makar kineza.

Edited by ToniAdams
Posted

Meni na carini već  10 dana Coolpad F1. Valjda me neće rebnuti baš mnogo.

Posted

kakav rasistički naziv topika...

moćo, dlzi se

Posted

Topik preimenovati u "ja kupila Moćafon za 10 dinala"

Posted

Meni na carini već 10 dana Coolpad F1. Valjda me neće rebnuti baš mnogo.

Meni stigao F1 za drugara i procenili ga na 70$ i carina je bila 2k dinara. Nije mi jasno kako i zasto i jos su otvarali paket.
Posted

Cek stigao ti i procenili ga na 60$ ili ti Kinez napisao toliku vrednost?

Posted

Ne uzbudjujte se oko toga, svaki carinik ima pravo da procenjuje vrednost po sopstvenom nahodjenju. Jedino ako bas pretera mozes da ulozis zalbu i trazis povrat dazbina.

Posted

Znam to nego pitam dalmu stigao fon pa ga tako carinili ili mu kinez to napisao pa se nada da ce mu ga tako cariniti.