Moća Posted October 8, 2018 Author Posted October 8, 2018 Ajd da budem dosadan. Više ti se isplati ako si u mogućnosti da u Mts-u uzmeš pretplatu na pola a da sam kupiš mob. Inače utzeo sam pre par dama Xiaomi Redmi Note 5 4/64 i mob izuva na mesto.
pbg12345 Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 1 hour ago, Moća said: Ajd da budem dosadan. Više ti se isplati ako si u mogućnosti da u Mts-u uzmeš pretplatu na pola a da sam kupiš mob. Inače utzeo sam pre par dama Xiaomi Redmi Note 5 4/64 i mob izuva na mesto. fala moco, ali da je u teoriji tako znam i sam u praksi je kod mene drugacije, no nije to ni bitno cisto me zanimalo, ako neko ima iskustvo odavno ne pratim trziste telefona, meni se to sve svodi na isto, a vidim imaju pun kurac modela u ponudi
Milosh76 Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 90% je ili krs ili preskupo, zavisi koliko para, koja pretplata i kakav telefon zelis...?Recimo Nokia 7plus je vrhunski telefon, a kod operatera je preskup...
Desmond Bojčinski Posted October 17, 2018 Posted October 17, 2018 Videste li onaj Pocophone f1? Šaomi obrće igricu.
Hobbit slayer Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 Jutros je zvanično predstavljen OP6T, i prema očekivanjima glavna novina su manji notch I senzor za otisak prstiju je ispod displeja. Ostali detalji (osim baterije, koja je za nijansu veća od OP6) su maltene identični prethodnom modelu. U svakom slučaju, Oneplus se vremenom sve više ustaljuje kao jedan od najboljih brendova u industriji. Ako nekoga zanima detaljniji opis, ispod je recenzija sa XDAhttps://www.xda-developers.com/oneplus-6t-review/Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
JozoMujica Posted February 8, 2019 Posted February 8, 2019 On 17.10.2018. at 15:44, desboj said: Videste li onaj Pocophone f1? Šaomi obrće igricu. Uzeo sam ga pre nekoliko dana, apsolutna preporuka.
JozoMujica Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 43 minutes ago, Frank Pembleton said: koliko para? Uzeo sam preko VIP-a, tako da ce na kraju da ispadne oko 46.000. Na sajtovima moze da se vidi da ga ima za 270-280 evra, u Kragujevcu sam ga nasao samo u jednoj prodavnici po ceni od 38.900, a i to nisu imali na stanju trenutno nego za par dana, tako da sam na kraju odustao od mlacenja i uzeo ga kroz paket.
Barsa Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 Xiaomi stvarno nudi odlicne telefone. Ja sam uzeo pre godinu dana redmi note 5 i za tih nekih 200e koliko je bio, ako se ne varam, meni je ovo ispala odlicna kupovina. I danas radi kao prvog dana, kamera, baterija, brzina, za moje potrebe sve odlicno.
Desmond Bojčinski Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 +1 al za redmi 5. Još samo neka verzija Google kamere da proradi na njemu i čista desetka, skinuh pola xda foruma al neće.
SNARC Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 Jel neko od vas imao problem sa MIUI interfejsom oko Xiaomi telefona. Hoce moja lepsa polovina da ga pazari pa se pita hoce li to predstavljati potencijalnu bombu ?Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
Recommended Posts