Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ABA Liga 14/15 i ABA-Liga 15/16

Featured Replies

Pa I nema. svi srpski klubovi sem Zvezde su ih podržali u nameri da sačuvaju tih 20%. 

• Replies 2.2k
  • Views 195.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ja sam cuo da uopste nije Lisac taj koji koci, on bi se rade volje odrekao tih 20%. Ali Sagadin, Lorbek i onaj koji je bio nesto u Ciboni, zaboravio sam mu ime, ne zele da se odricu krvavo zaradjenih 20% :)

Ja sam cuo da uopste nije Lisac taj koji koci, on bi se rade volje odrekao tih 20%. Ali Sagadin, Lorbek i onaj koji je bio nesto u Ciboni, zaboravio sam mu ime, ne zele da se odricu krvavo zaradjenih 20% :)

Mislim da se preziva Milicevic ili tako nesto.

Taj, Bozo.

dukljanin je u fazonu neka gori sve ako vec nije dobio svoje. neka svima crkne krava. zato ce i proci ovako kako prolazi. pamtice svoje EL dane kao sto mi pamtimo sta smo radili u evropi u fudbalu 70-tih i 80-tih.

Pozdrav ridjobradi sa jezera skadarskoga i pushti tu kosarku,djavoli je popili

Sada kada je jasno da Vi ne želite čak ni da razgovarate o problemimima koje ste napravili, Košarkaški savez Srbije će biti prinuđen da preduzme sve korake u skladu sa Statutom Saveza i Statutom FIBA kako bi zaštitio interese srpske košarke. Snagu košarkaške reprezentacija Srbije zna svaki protivnik. Uskoro ćemo Vam dokazati da takvu istu snagu ima i Košarkaški savez Srbije.

Dragan Đilas
Predsednik KSS".

Za potonje dvije recenice bi Djilas nekad bio banovan na ppp. :)

Coki jebe, ne vadi

O čemu se ovde radi?

O čemu se ovde radi?

O tome da se Covic navadio na ABA ligu, a onda upregao medije, Djilasa... da mu pomognu u ostvarenju cilja.

O tome da se Covic navadio na ABA ligu, a onda upregao medije, Djilasa... da mu pomognu u ostvarenju cilja.

Ok, hvala. A Đilas to radi da bi se umilio najmoćnijem navijaču?

Djilas je postao obican naprdnjacko - covicevski potrcko, smesan je.

sta predlazes kao alternativu? da se vlasnistvo ABA lige ostavi debelim beckim konjusarima lihvarima  i da je to bolje nego da njeni vlasnici budu klubovi?

a ćoki s braćom na prs u dupe, još od onomad kad je svita napustila kkcztbgd, a klub ostao bez sponzora.

pre će biti da su đilas i čović našli zajednički interes i teraju dalje, teško da će protiv obojice neko moći da ide.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.