Ryan Franco Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Pa I nema. svi srpski klubovi sem Zvezde su ih podržali u nameri da sačuvaju tih 20%.
Mauci Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Ja sam cuo da uopste nije Lisac taj koji koci, on bi se rade volje odrekao tih 20%. Ali Sagadin, Lorbek i onaj koji je bio nesto u Ciboni, zaboravio sam mu ime, ne zele da se odricu krvavo zaradjenih 20% :)
harper lee Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Ja sam cuo da uopste nije Lisac taj koji koci, on bi se rade volje odrekao tih 20%. Ali Sagadin, Lorbek i onaj koji je bio nesto u Ciboni, zaboravio sam mu ime, ne zele da se odricu krvavo zaradjenih 20% :) Mislim da se preziva Milicevic ili tako nesto.
yolo Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 dukljanin je u fazonu neka gori sve ako vec nije dobio svoje. neka svima crkne krava. zato ce i proci ovako kako prolazi. pamtice svoje EL dane kao sto mi pamtimo sta smo radili u evropi u fudbalu 70-tih i 80-tih.
bradilko Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Pozdrav ridjobradi sa jezera skadarskoga i pushti tu kosarku,djavoli je popili
theanswer Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Sada kada je jasno da Vi ne želite čak ni da razgovarate o problemimima koje ste napravili, Košarkaški savez Srbije će biti prinuđen da preduzme sve korake u skladu sa Statutom Saveza i Statutom FIBA kako bi zaštitio interese srpske košarke. Snagu košarkaške reprezentacija Srbije zna svaki protivnik. Uskoro ćemo Vam dokazati da takvu istu snagu ima i Košarkaški savez Srbije. Dragan ĐilasPredsednik KSS".
MiddleClass Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Za potonje dvije recenice bi Djilas nekad bio banovan na ppp. :)
Nikodije Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 O čemu se ovde radi? O tome da se Covic navadio na ABA ligu, a onda upregao medije, Djilasa... da mu pomognu u ostvarenju cilja.
Jozef K. Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 O tome da se Covic navadio na ABA ligu, a onda upregao medije, Djilasa... da mu pomognu u ostvarenju cilja.Ok, hvala. A Đilas to radi da bi se umilio najmoćnijem navijaču?
Nikodije Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Djilas je postao obican naprdnjacko - covicevski potrcko, smesan je.
yolo Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 sta predlazes kao alternativu? da se vlasnistvo ABA lige ostavi debelim beckim konjusarima lihvarima i da je to bolje nego da njeni vlasnici budu klubovi?
Malvo Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 a ćoki s braćom na prs u dupe, još od onomad kad je svita napustila kkcztbgd, a klub ostao bez sponzora. pre će biti da su đilas i čović našli zajednički interes i teraju dalje, teško da će protiv obojice neko moći da ide.
Recommended Posts