James Marshall Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Upravo o tome diskutujemo na "komentatorima"
FPLS Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Rejnolds napustio Buducnost. Znacajno su oslabljeni, njihov ponajbolji igrac do sad.
kobni zelaya Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Problemi s parama, ili svađa s trenerom?
darkonet Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Bokan rece da od toga nema nista, da je isplacen na vreme I da sigurno ostaje
darkonet Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Dragan Bokan, prvi čovjek crnogorskog šampiona demantuje tu informaciju. "To nije tačno, prvi put čujem za tako nešto. Sve obaveze prema Rejnoldsu su ispunjene, a imamo rok do 10. decembra da platimo proziviju menadžerskoj agenciji koja ga zastupa i to ćemo ispoštovati. Ima važeći ugovor i bez naše saglasnosti ne može da ide. Da ima ponuda, vjerovatno bi nas neko kontaktirao. Razgovarao sam i sa igračem i on ne zna ništa o tome. Očigledno da smo interesantni sada nakon sjajnih rezultata u ABA ligi i da neko smatra da treba na taj način da oslabi Budućnost Voli za nastavak sezone“, rekao je Bokan za „Vijesti“
April Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Pokušavam da razumem pismo ali je toliko konfuzno... Meni deluje kao običan pr KSS.
Ivo Petović Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 KAkve FIBA ima veze sa ABA? Samo nam još fali da se vratimo u ovo blato od nacionalnog prvenstva. Bolje onda ukinuti košarku.
April Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 KAkve FIBA ima veze sa ABA? Samo nam još fali da se vratimo u ovo blato od nacionalnog prvenstva. Bolje onda ukinuti košarku. Upravo. Meni ovo liči na Bodirogu i njegova srljanja. KSS se davi u svojim anahronizmima i samodovoljnosti. Same floskule, tipa 'zasluga odličnog rada Dragana Đilasa i sjajnog rezultata Saše Đorđevića i igrača na Mundobasketu' više govore o ekipi koja gura tu priču.
harper lee Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 KAkve FIBA ima veze sa ABA? Samo nam još fali da se vratimo u ovo blato od nacionalnog prvenstva. Bolje onda ukinuti košarku. Apsolutno. S obzirom na to sta se sve desavalo u zavrsnicama KRK i KLS poslednje dve godine uopste se ne treba zavaravati da je ta banda iz KSS u stanju da organizuje bilo sta smisleno.
Blud Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Ja zaista najiskrenije ne bih mogao da gledam domacu ligu, pritisci na sudije, konstantno divljanje na i pored terena i celokupna paorska atmosfera oko utakmica
levi Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Dva dana posle izjave jednog ovdašnjeg trenera čije ime se na ovom pdf ne spominje, da on više nije drugar ove lige Po kom osnovu ovi indijanci traže bilo kakve podatke i polaganje računa od ABA i Uleba, da li su oni normalni?
Ivo Petović Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Da, pravo je pitanje zašto baš u ovom trenutku i kome to odgovara? Btw, mogu da se sagnu ABA-i i Sidru. Na sreću.
Mauci Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Lorbek, Lisac i drustvo su se sigurno strasno potresli zbog ovog pisma.
Recommended Posts