J-♣ Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Jedan od komentatora na trenutni rezultat: 11-42 "Na svu srecu postoji slika, da radimo radijski prenos ne bi ste nam verovali!" ^_^
Ratamahatta Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Proletos su tako mislim u trecoj utakmici (a vodili su 2-0) ispustili ~20 razlike i izgubili jedno 25.
nemoderisani Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 nije budućnost tolko dobra kolko sokići igraju kao u županijskoj ligi.
fandorin Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Jel može neko da mi objasni večerašnja dešavanja. Kako je dobro utrenirana ekipa koja je na prošloj utakmici čitala Radonju kao bukvar, dozvolila da, u utakmici koja joj donosi 1. mesto u regularnom delu. kod kuće, od po opštim ocenama slabije ekipe gubi na poluvremnu 18:50? Pretpostavljam da odgovor nije Luka Pavićević, ako jeste da ne diskutujemo.
Kanzas siti zez Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 u 7 dana gostovanje Zvezdi i Darusafaki i u oba meca je odlucivala jedna lopta. Umor. A i glupo je potcenjivati Buducnost. Od pocetka sezone igraju bez oscilacija, Tadija igra kao u onoj MVP sezoni, Kuk kao mladic a Maric je u oba derbija zakljucao Bilana i Zirbesa. A ide ih i sut za tri.
goofs Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Igrali su jaku EL utakmicu pre par dana, dobili u gostima, emotivno se ispraznili, desava se to Cedeviti ove sezone. Partizan je igrao egal u Zagrebu, needless to say kolika je razlika u kvalitetu dve ekipe.
fandorin Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 A zašto ove objektivne okolnosti, sa kojima se btw slažem, ne važe za Zvezdu tj njenog trenera? Mislim, nije pitanje samo za vas dvojicu, nego pre svega za one za koje je Radonjić lemur? Kako je moguće da Duda izgubi utakmicu u Krasnodaru iako je vodio 12 razlike? Zašto Singlton pravi faul na +3 i 20 sekundi do kraja, kada je to po zakonima elementarne logike pogrešno. Da li mu je to Barcokas rekao ili ako je njegov brainfart zašto Barcokas to nije sprečio? Ili je greška u komunikaciji? Ako jeste, kako je moguće da se to desi? Zašto Duda na -1, poslednji napad od 15-ak sekundi rešava očajničkim šutem Dereka Brauna za 3, zašto nije smislio nešto genijalno? Zašto Mahmuti nije rešio Pulena u Istanbulu nego mu je ovaj zavalio 15 poena u zadnjoj četvrtini? Ovo su 3 utakmice koje sam gledao u poslednjih 5 dana, a akteri su treneri koji su osvajali Evroligu i bili evropski i svetski šampioni.
goofs Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Vaze, kako ne vaze. Zvezda je izgubila domacu utakmicu protiv poslednjeplasirane Igokee 3 dana posto je dobila Bajern u gostima u nadrealnoj utakmici.
fandorin Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 (edited) Vaze, kako ne vaze. Zvezda je izgubila domacu utakmicu protiv poslednjeplasirane Igokee 3 dana posto je dobila Bajern u gostima u nadrealnoj utakmici. Hmmm, ti kanda nisi posećivao forum nakon Zvezdinih utakmica? Edited January 10, 2016 by fandorin
Recommended Posts