Jump to content

ABA Liga 14/15 i ABA-Liga 15/16

Featured Replies

Potpisujem odmah sesto mesto :)

Cinovnik kod Edina i Koleta.

"Dragan Bajić

Čim sam došao, na prvom treningu sam video da ovaj tim nije u dobrom stanju, posebno taj psihološki momenat i vjerujem da je to razlog nekih taktičkih grešaka zbog koji smo ispadali kao djeca. Nedopustivo je da se dozvoli veliki broj lakih poena protivnika bez ikakave pomoći, mnogo skokova u napadu…na sve sam to upozoravao ali za dva dana se ništa nije moglo uraditi. Pokušao sam da opustim te momke koji su u teškom psihološkom stanju, videlo se da ne smiju ni da pogledaju prema košu, ne smiju da šutnu trojku. Ostaje nam da zasučemo rukave i pokušamo ostvariti što bolje rezultate u budućnosti."

Ovo je sigurno neki lažni Bajić, nemoguće da pravi čika Baja izgubi od metalaca... :unsure: 

Edited by Apollo Creed

Kad će prestati da vam budu smešne ove fore sa dotičnim?

Vucina madjija zabagovao u poslednjih par kola, pa odmah i Igokea baguje. Dok je Vucina razbijao, nije bilo zime.

dobar basic iz zadra

Edited by bradilko

..

Edited by bradilko

mozda zato sto je irelevantno za bilo sta u vezi prenosa

..

Edited by bradilko

mozda zato sto je irelevantno za bilo sta u vezi prenosa

izvinjavam se.jedem govna

Edited by bradilko

realno, obojica su nebitni likovi, kao i uvredjena osecanja navijaca timova o kojima niko nece da prica.

na temu kosarke, jankovicu izgleda otislo koleno. :isuse:

Budućnost je vrlo blizu prvom mestu u regularnom delu prvenstva. Sada ima izgledne šanse da iskoristi prednost domaćeg terena.

Poslao tapatalk

Ima jos dosta da se igra al ih sigurno necemo lako stici.

• 3 weeks later...

Buducnost dosta bolje usla u mec. 14-4 vodi u Zagrebu...

Шта ово раде ђетићи Цедевити, шта је ово

Guest
This topic is now closed to further replies.