teacher Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 ok, ovaj nema pojma. nije ključna i Kav još ima šanse da nastavi trku: isto sam pomislio da je ključna kost, to je taj ugao pada kada ključna puca...
Garnirung Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Ovo sa Engleskom im je pun pogodak. Jeste da je zicer s obzirom na Viginsa, Fruma i Sky uopšte, ali baš dosta naroda na trci.
malkin Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 Ovo sa Engleskom im je pun pogodak. Jeste da je zicer s obzirom na Viginsa, Fruma i Sky uopšte, ali baš dosta naroda na trci. izuzetan uspeh, sumnjam da je iko ovo baš očekivao. i Điro je u maju super prošao u Irskoj. izgleda da bi startovi u inostranstvu mogli postati pravilo. očekujem da London sutra izgleda poput Pariza za tri nedelje.
malkin Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 Garmin je ovih dana ubedljivo najzanimljivija ekipa u pelotonu. nadam se da ceo Tur nameravaju ovako da voze, svašta mogu da naprave.
malkin Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 (edited) Lo Squalo :) iznenadio me je, nisam očekivao da mu se nosi žuta majica ovako rano. super trka! Edited July 6, 2014 by malkin
Garnirung Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Ovih poslednjih 3 km, sjajna nadmudrivanja. Izgleda da su svi GC favoriti raspoloženi za trkanje.
malkin Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 pitali Fruma da li je njegova vožnja na dženkin roudu bila "a show of strength". kaže Frumdog to je vaše mišljenje, ali kako se osmehnuo totalno je jasno da je pravi odgovor bio "jašta". Cvetkovski prijatno iznenadio. sumnjao sam dosta u njegovu formu ali izgleda da može da vozi kao ovog proleća. sad mu ide na ruku i Kavovo odustajanje, nema za koga drugog opqs da vozi. navijam za njega.
Timmy Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 (edited) Propustih prve dve etape, al od sutra cu teziti da redovno pratim. A videh vest za Kevendisa, koje sranje... Edited July 6, 2014 by Timmy
borris_ Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 izuzetan uspeh, sumnjam da je iko ovo baš očekivao. i Điro je u maju super prošao u Irskoj. izgleda da bi startovi u inostranstvu mogli postati pravilo. očekujem da London sutra izgleda poput Pariza za tri nedelje. Rekao bih da su ocekivali. Prije nekoliko godina su bili u engleskoj i tada je bilo oko 1M ljudi na ulicama. Cak su jedno vrijeme razmisljali da prolog odrze u NY-u. Jedini problem je sto engleska publika nema tu kulturu pracenja biciklistickih trka kao TdF i takmicari su se zalili da je opasno voziti pod ovakvim uvjetima.
Tolaa Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 A i prekjuce je bilo nekoliko "za dlaku" momenata. Danas ruta k'o da su mene pitali za trip down the memory lane, Cambridge - Essex :wub: - London
malkin Posted July 7, 2014 Author Posted July 7, 2014 (edited) Rekao bih da su ocekivali. Prije nekoliko godina su bili u engleskoj i tada je bilo oko 1M ljudi na ulicama. Cak su jedno vrijeme razmisljali da prolog odrze u NY-u. Jedini problem je sto engleska publika nema tu kulturu pracenja biciklistickih trka kao TdF i takmicari su se zalili da je opasno voziti pod ovakvim uvjetima. prvi put čujem ovo za prolog u ny (samo prolog?! wtf?). znam da je Zomegnan razmišljao o startu Đira u Vašingtonu, doduše, čak se dosta ozbiljno pričalo o tome za 2012. što se tiče kulture praćenja ja nisam video nikakve probleme kakvih nema drugde na Turu i Điru gde se pojavi toliko ljudi da lokacija ne može da ih sve primi. ako je išta pravilo probleme onda su to uski jorkširski drumovi. moj je utisak da bi bilo daleko manje nevolja sa publikom da nisu morali onoliko da voze po putevima sa dve uske trake. Edited July 7, 2014 by malkin
freakns Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 evo i mene! kasnim malo za pogadjalicu, but jbg, nije da sam nekada bio dobar pogadjac :( makar cete se nacitati gluposti u ovom threadu :D elem, na Nibalija, pare, kucu i zenu! naravno, nece osvojiti, ali cu se ja makar nadati :D malkine, ima li Contador sanse da napakosti Froomeu? ove godine ima kao nikada etapa na kojima se ne moze dobiti ali se moze izgubiti Tour, a Contador mi lici na jedinog koji moze da bude konstantan kao Froome...
Recommended Posts