Timmi Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 ma salim se. tvoji postovi su classy as usual. jel se meni cini ili su zamijenili jednog iz komentatorskog dvojca na eurosportu?
keitel Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 ma salim se. tvoji postovi su classy as usual. jel se meni cini ili su zamijenili jednog iz komentatorskog dvojca na eurosportu? Đorđe Pejković? Nema njega već duže vrijeme a on je tu bio glavni, Veljić je ipak samo dobar komplement. Mada mi se čini da ovaj novi nije toliko loš.
Timmi Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 (edited) da, djordje nedostaje. ja sam casual gledalac biciklizma koji gleda samo tdf, tako da nisam znao da vise nije na europortu. steta, bili su sjajan tandem. ovaj novi djeluje pristojno, vidi se da je pripremljen za prenos. Edited July 5, 2014 by Timmi
gervasius twinkleminkleson Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Mislim da će se djordje vratiti prije ili kasnije, trenutno je u rusiji, postdiplomske ili tako nešto
Čutura Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 rekose tokom gira da je djordje nasao posao u struci (arhitekta, cini mi se) i da ga zato nema
Čutura Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 (edited) auuuuuuuu, sta uradi cav Edited July 5, 2014 by Čutura
KennyDalglish Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Izgleda kao lom ključne kosti :( Sent fra min GT-I9300 via Tapatalk
malkin Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 ključna 100%, ovo je kraj Tura za Kava bojim se :(
Mauci Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Naravno, koga god stavim u fantasy taj najebe. Na Contadora ce pasti helikopter.
malkin Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 ključna 100%, ovo je kraj Tura za Kava bojim se :( ok, ovaj nema pojma. nije ključna i Kav još ima šanse da nastavi trku: A statement from Cavendish’s Omega-Pharma-Quickstep team said x-rays had shown “ligament ruptures with an AC-joint dislocation”, which was causing Cavendish “a lot of pain”. The team added: “A final decision on his participation in [sunday’s] stage will be taken tomorrow morning.” “I’m gutted about the crash today,” Cavendish said. “It was my fault. I’ll personally apologise to Simon Gerrans as soon as I get the chance. In reality I tried to find a gap that wasn’t really there.” brz oporavak Kavu i kapa dole na sportskom priznavanju greške.
Recommended Posts