malkin Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 ko ne bude gledao Vueltu u septembru da se ubije :D e sad počinje Tur. svi protiv Nibalija! :) ajde Cvetkovski!
malkin Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 ćuti, on je do sad jedini koji se nije izbliza upoznao sa asfaltom, ima još dve nedelje...
freakns Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 ali kako samo Martin vuce Cvetkovskog... fantasticno sta radi covek i to posle onog juce
Mauci Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Naravno, koga god stavim u fantasy taj najebe. Na Contadora ce pasti helikopter.
malkin Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 ovo nas čeka u poslednjih ~25km: Col des Chevrères (prva kategorija, 3.5 km, prosečan nagib 9.5 %) kažu da je put jako uzan na ovom usponu, to će da pogoduje napadima. vrlo zeznut uspon, prozvaše ga "šumski Angliru." na kraju ide: La Planche des Belles Filles (prva kategorija, 5.9 km, prosečan nagib 8.5 %) ovde je Frum razbio 2012. na oba ova uspona gradijenti se menjaju naglo i često; Purito i Valverde bi trebalo, ako im je dan, dobro da se penju, a ja očekujem da isto važi i za čiste penjače poput Bardea i Špilaka. Kontador bi se lepo proveo da nije bilo pada... kako god, videćemo da li će Nibaliju biti problem to što nije išao na ove uspone da ih vozi i bliže upozna. sa Astanom koja ovoliko radi još 100km pre cilja, to može da mu se osveti (ako protivničke ekipe prežive ovaj tempo).
malkin Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 pratim uzimanje Kontadora u fantaziju i podižem za glasanje za Frumovu pobedu na ovom topiku. najozbiljnije, nije lako izbaksuzirati Kontadora--ja se uopšte ne sećam trke koju je on napustio.
Čutura Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 pff, glasao ze kontadora i kevendisa ovde + ih obojicu stavio u fantazi..beat that
freakns Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 nije lako, sigurno... ali ako je ko baba Vanga, to je ppp postava inace, 2006 poslednji put napustio trku ;)
malkin Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 :) šta ti je timski duh, juče je onako otkinuo etapu, danas se sahranjuje za mališinu dobrobit :) evo poče i Loto da ih juri konačno.
Garnirung Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 E fenomenalno. Druga koju ne pratim i opet drama i ispada favorit. Hahaha.....ha :(
malkin Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 Čutura pobedijo. i Majki si dao glas za belu, a on sat i 16 minuta izgubio u prvoj nedelji :D virtuelni GC:
malkin Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 al najozbiljnije, sad može da se desi da Vueltu voze Kintana, Valverde, Uran, Evans, Aru, oporavljeni Frum, Kontador i Purito--svoj ovoj poslednjoj trojici bi Vuelta bila vađenje sezone. a na Vuelti osam etapa sa brdskim ciljevima, svega 44km individualnog plus 12km timskog hronometra. samo kažem...
Nesh Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 (edited) Propustio sam. Sto Quintana nije na Touru? EDIT: Zbog Gira? Edited July 14, 2014 by Nesh
malkin Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 Propustio sam. Sto Quintana nije na Touru? EDIT: Zbog Gira? vozi Điro-Vuelta kombinaciju ove sezone, sa dobrim šansama da osvoji obe trke. malo timska politika (Valverde zapeo da nešto uradi na Turu ove godine), malo su procenili da mu je za razvoj bolje da još malo peče zanat na drugim GT-ovima pre nego što se 2015. vrati na Tur. zna se uglavnom šta mislim o Kontadoru, ali od ovoga mi je baš zapela knedla u grlu:
Recommended Posts