Jump to content

Tour de France 2014

Tour de France 2014 21 members have voted

1. 1. Ko osvaja Tour de France 2014?

• Jurgen van den Broeck
    • Alberto Contador
    • Rui Costa
      0
    • Chris Froome
    • Tejay van Garderen
      0
    • Bauke Mollema
    • Vincenzo Nibali
    • Joaquim Rodriguez
      0
    • Andrew Talansky
      0
    • Alejandro Valverde
  2. 2. Ko osvaja zelenu majicu?

• Mark Cavendish
    • John Degenkolb
    • Arnaud Demare
      0
    • Andre Greipel
      0
    • Marcel Kittel
    • Peter Sagan
  3. 3. Ko osvaja belu majicu?

• Romain Bardet
    • Ion Izaguirre
    • Michal Kwiatkowski
    • Rafal Majka
    • Thibaut Pinot

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Taman sam bio smoren sto se svjetsko zavrsava, ovo ce biti savrseno da me polako vrati u normalan zivot :D

Trebalo bi da bude odlicna trka. Sustinski, imamo 2 superfavorita [Froome i Contador], ali i dva vozaca koji i te kako mogu da ih sjebu ako budu previs pazili samo jedan na drugog [Nibali i Valverde]. 

Valverde je imao odlicnu sezonu, dosta ga potcjenjuju, a Movistar ima odlican tim. Nibali, nazalost, nije imao bash sjajnu sezonu i ne vidim kako bi mogao sad da naglo stigne do nivoa Froomea i Contadora, ali ljucki je nadati se :)

U svakom slucaju, bice super, i nadam se da Froome ne osvaja, mada hoce. 

Forza Lo Squalo! 

Dresovi. Za pocetak, nesumnjivo najgori dres ove godine, Tinkof Saxo:

Brm-yEfIQAAdsUg.jpg

Edited by gervasius twinkleminkleson

da nema tog tt-a u pretposlednjoj etapi ja bi stavio pare na pistoljera, ovako mi je strepnja veca od nade :(

Kvote u Meridianu: Froom 2.00, Contador 2.25, Nibali 9.00, Valverde 16.00.

• Author

Brm-yEfIQAAdsUg.jpg

auu Saxo može da reguliše saobraćaj u ovim bojama. ili da kolektivno odu negde da rade asfaltiranje...

Majkl Bling Metjuz se skršio juče na treningu. šavovi, bolovi... debitantski Tur pod znakom pitanja

Brm1kSwIUAEvj2Z.jpg

šteta za sprint-etape, jedan manje vrhunski sprinter u konkurenciji (najverovatnije).

Da napomenemo i da ce se ove godine takmiciti Jack Bauer :D

• Author

on bi ipak trebalo da proba da se specijalizuje za jednodnevne trke :Jova:

nego, prvi Kinez u pelotonu Tura: Cheng Ji vozi za Giant-Shimano. interesantno je to, Kina je naravno potencijalno ogromno tržište i za bicikle i za tv prenose, neće to promaći sponzorima timova. plus Tour of Beijing je sasvim respektabilna trka. biće zanimljivo videti dokle će Cheng Ji da dogura i da li će, recimo, uspeti da se nađe u nekom begu da ga malo vidi kamera.

Taman sam bio smoren sto se svjetsko zavrsava, ovo ce biti savrseno da me polako vrati u normalan zivot :D

Trebalo bi da bude odlicna trka. Sustinski, imamo 2 superfavorita [Froome i Contador], ali i dva vozaca koji i te kako mogu da ih sjebu ako budu previs pazili samo jedan na drugog [Nibali i Valverde]. 

Valverde je imao odlicnu sezonu, dosta ga potcjenjuju, a Movistar ima odlican tim. Nibali, nazalost, nije imao bash sjajnu sezonu i ne vidim kako bi mogao sad da naglo stigne do nivoa Froomea i Contadora, ali ljucki je nadati se :)

U svakom slucaju, bice super, i nadam se da Froome ne osvaja, mada hoce. 

Forza Lo Squalo! 

Brm-yEfIQAAdsUg.jpg

Saxo je imao one baš gotivne teget-svetloplave. Otkad su uveli žutu i varijacije, konstantno imaju neke tupave dresove.

• Author

Tour de France ukratko, odličan video za one koji nisu imali prilike mnogo da prate biciklizam:

Ne znam kad je počela emisija na ESu, ali uhvatih malo Valverdea na intervjuu, sad intervjuišu Fruma

• Author

kako je bilo neprijatno slušati Lemonda kad je pokušao da postavi Frumu pitanje o Viginsu :isuse:

glavni utisak večeri: Saganova frizura i dizajn bajsa :lol:

Ne videh ni zurku, ni bajs, jel bio posle Fruma ili ranije?

Zvonio telefon i dok sam završio, zabo sam samo onaj oficijelni deo u areni sa publikom.

• Author

eurosport je dosta loše odradio prenos, prezentaciju su prekidali intervjuima pa se neki timovi nisu ljudski ni videli. ima trenutno na itv4 (onlajn preko itv plejera, geo-restricted ali može da se gleda sa engleskim proksijem) odloženi snimak bez ikakvih prekida, stigli su do garmina.

:thumbsup:

abuzarum.jpg

Kurata sreća :frust:
Dok sam ga izgeo-namestio našao strim, stigoše do Skaja :lol:

• Author

:thumbsup:

abuzarum.jpg

o ekstra! jedva čekam te snimke; kul bi bilo da ih uključe u prenos uživo.