MocaVukotic Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 mi smo tad poveli protiv barce 10-0 pa onaj zalizani tražio tajm, jer oni nisu znali dal su u dvorani, dal se to igra neka utakmica, ko su ovi ljudi okolo što urlaju...nisu znali gde se nalaze. navaro nije postojao na toj tekmi, al je roberts igrao kao da ga ima u dva primerka. sudio lamonika
Timmy Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Pa smo posle zamrzeli onog crnca centra iz Pao ( danas imam problem sa imenima centara) jer je javno kenjao da treba Barsi dati pobedu.. al se posle iskupio, jer je odvalio one druge Grke u poslednjem kolu i nas odveo u top8. A mi tu tekmu telefonom slusali ispred Blaugrane, bilo nas mnogo u Barsi, sreca sreca radost... Kad nemamo sad o cemu pricati, da se bar secamo lepih momenata iz proslosti :(
Milogled Bluff Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Batist i jasikevicius su heroji te nase sezone. Da oni nisu onako izgazili marusi, nista ne bi bilo
Timmy Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Zaboravili ste Djekica. Da. Robertsu krvarilo nesto malo iz kolena, Teo skocio da to pokaze sudiji, pa smo morali da ga zamenimo sa Banetom nejakim. I oduzilo se par minuta to sredjivanje ranice, pa se DV izurlao na doktora da pozuri, jer Bane zasra sve. Rasic masio trojke, a na kraju nas sjebao pomocnik Bob posle Teovog airbola :(
sabahudin Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 http://sport.alive-tv.com/lequipe21.php#
goofs Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Luka uzasan, ne moze da sacuva ni slepog pavijana. Ostali metiljavi, Milutinov nastavlja da razocarava, Gagic i Djoka najbolji, mada su drvosece, sto valjda samo po sebi dosta govori. Licimo na Uvalinovu Zvezdu, gomila poluproizvoda sa kobajagi nekom koncepcijom u igri. Ladno Simke igra za ove :D
goofs Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Gledao sam samo prvo poluvreme, tu je delovao ponajvise kao kosarkas od svih, ali nije mi se svidelo sto je u dva navrata imao celu polovinu terena da odigra 1na1, a on nije hteo ili umeo, ne znam. Realno, tim nam place za jednim Pavlovicem.
Kreator Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 cekaj, kakav je status Pavlovica ? ako ne dobije ugovor u nba, opet će igrati kod nas jer ga evropa ne interesuje. samo partizan :)
Recommended Posts