Geo Posted July 8, 2014 Author Posted July 8, 2014 Prvo novosezonsko pojacanje Ako nismo morali da doplacujemo , odlican potez ...
April Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Prvo novosezonsko pojacanje Na kraju Dule više nije imao živaca ni da ga prodaje, pa ga je zakucao za klupu. Očigledno je novac koji bi mogao da se uzme za njega bio manji od štete koju bi mogao da napravi ako igra.
Kreator Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 http://mondo.rs/a708526/Sport/Kosarka/Grobari-protestuju-na-Facebook-strani-Evrolige.html vraćamo se korenima - diverzantskim aktivnostima
Geo Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 Dejan Todorović u Partizanu?Izvor. B92, Solobasket Španski košarkaški portal Solobasket piše da bi Dejan Todorović, prošle sezone igrač Unikahe, mogao ovog leta u Partizan. Tweet Todorović igra na pozicijama dva i tri, rođen je 29. maja 1994. godine u Mrkonjić Gradu a u Malagi je od 2011. godine. Igrao je za razvojni tim Unikahe, a od 2012. igra sa seniorima. Bio je na 'pozajmicama' u drugoligaškoj ekipi Aharkija, postizao u proseku 15 poena, uz 3,5 skoka i dve asistencije. Za Unikahu je odigrao pet utakmica u Evroligi. Solobasket tvrdi da Todorović ima tri ponude, Partizanovu i dva ACB ligaša, Baskonije Bilbao i Lagun Ara iz San Sebastijana. Kojote ko je ovaj ?
Кристофер Лумумбо Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Kojote ko je ovaj ? igrao je za b tim unikahe i igrao je dobro, gledao sam ga prosle sezone. sigurno u partizanu ne bi igrao na poziciji 3 kao sto pise u tekstu. po igri je vise plej nego krilo, mada bi u partizanu igrao beka iskljucivo. ne znam zsto nije otisao na u20 prvenstvo, meni se mnogo vise dopada nego andric. doduse, nije igrao u nekoj konkurenciji, tek cemo videti sta moze da odigra na eurokupaskom nivou :P
Geo Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 Zahvaljujem ... Ako moze onako na prvu loptu na kog te (poznatijeg) igraca igrom podseca ... ?
Кристофер Лумумбо Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Zahvaljujem ... Ako moze onako na prvu loptu na kog te (poznatijeg) igraca igrom podseca ... ? na mog najboljeg druga, ali on nije postao poznati kosarkas, nazalost. :D ne znam, stvarno.
Papovac Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 na mog najboljeg druga, ali on nije postao poznati kosarkas, nazalost. :D ne znam, stvarno. na gruju, , igra beka ko centar
Кристофер Лумумбо Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 na gruju, , igra beka ko centar gruja je plej, ko bjelica, ali treneri to ne umeju da prepoznaju <_<
Timmy Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Gledam danas zdreb EL i doslo mi zaplacem, Alba 4.sesir, Cedevita i komsije u petom. One timove iz sestog ni ne znam odakle su.. O kvalifikantima da ne pricam. Jebite se i ti Sasa i ti Bartomeu i ti jebeni Silobade!
Recommended Posts