Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2014/2015 "Imperija uzvraca udarac"

Geo

75 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 8.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

875

• theanswer

505

• Geo

437

• goofs

370

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Na kraju Dule više nije imao živaca ni da ga prodaje, pa ga je zakucao za klupu. Očigledno je novac koji bi mogao da se uzme za njega bio manji od štete koju bi mogao da napravi ako igra.

Posted

Dejan Todorović u Partizanu?Izvor. B92, Solobasket

Španski košarkaški portal Solobasket piše da bi Dejan Todorović, prošle sezone igrač Unikahe, mogao ovog leta u Partizan.

Tweet

Todorović igra na pozicijama dva i tri, rođen je 29. maja 1994. godine u Mrkonjić Gradu a u Malagi je od 2011. godine. Igrao je za razvojni tim Unikahe, a od 2012. igra sa seniorima.

Bio je na 'pozajmicama' u drugoligaškoj ekipi Aharkija, postizao u proseku 15 poena, uz 3,5 skoka i dve asistencije. Za Unikahu je odigrao pet utakmica u Evroligi.

Solobasket tvrdi da Todorović ima tri ponude, Partizanovu i dva ACB ligaša, Baskonije Bilbao i Lagun Ara iz San Sebastijana.

Kojote ko je ovaj ?

Posted

Kojote ko je ovaj ?

igrao je za b tim unikahe i igrao je dobro, gledao sam ga prosle sezone. sigurno u partizanu ne bi igrao na poziciji 3 kao sto pise u tekstu. po igri je vise plej nego krilo, mada bi u partizanu igrao beka iskljucivo. ne znam zsto nije otisao na u20 prvenstvo, meni se mnogo vise dopada nego andric. doduse, nije igrao u nekoj konkurenciji, tek cemo videti sta moze da odigra na eurokupaskom nivou :P

Posted

Zahvaljujem ... Ako moze onako na prvu loptu na kog te (poznatijeg) igraca igrom podseca ... ?

Posted

Zahvaljujem ... Ako moze onako na prvu loptu na kog te (poznatijeg) igraca igrom podseca ... ?

na mog najboljeg druga, ali on nije postao poznati kosarkas, nazalost. :D

ne znam, stvarno.

Posted

na mog najboljeg druga, ali on nije postao poznati kosarkas, nazalost. :D

ne znam, stvarno.

na gruju, :lolol: , igra beka ko centar

Posted

na gruju, :lolol: , igra beka ko centar

gruja je plej, ko bjelica, ali treneri to ne umeju da prepoznaju <_<

Posted

na ducija :lolol: , igra centra kao bek

Posted

Gledam danas zdreb EL i doslo mi zaplacem, Alba 4.sesir, Cedevita i komsije u petom. One timove iz sestog ni ne znam odakle su.. O kvalifikantima da ne pricam.

Jebite se i ti Sasa i ti Bartomeu i ti jebeni Silobade!

Posted

BsQqNaqIAAEtscF.jpg

iz perspektive rudy fernandeza.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...