Timmy Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Ja sam tada imao pouzdane informacije o tomr i siguran sam da sam vise puta pisao na forumu o tome. Al ako ti je lakše da ne verujes, samo izvoli...
Lezilebovich Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 (edited) Deluje mi skroz moguce da je tako bilo, samo pitam. Edited July 6, 2014 by Lezilebovich
copkillah Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Proda se itekako, veruj mi. Pola mog partera je na propusnice ili besplatne godišnje.. plus je parter 2.5x jeftiniji nego što si ti naveo.
Filipenko Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Telenor je bajka, izmaštana na osnovu nekih inicijalnih kontakata, koji nisu ni imali šanse da se realizuju jer je odmah preko DSa i "partnera" sa kojima su u talu stavljeno do znanja da Telenor ne sme da ulazi u bilo kakvu priču sa Partizanom. Te priče da su se oni užasnuli kad su ušli u klub, ili da su odjebani od strane Zlog Debelog su izmišljotine, nikad nije dotle došlo, niti je moglo da dođe.
Geo Posted July 7, 2014 Author Posted July 7, 2014 Pola mog partera je na propusnice ili besplatne godišnje.. plus je parter 2.5x jeftiniji nego što si ti naveo. +1 Telenor je bajka, izmaštana na osnovu nekih inicijalnih kontakata, koji nisu ni imali šanse da se realizuju jer je odmah preko DSa i "partnera" sa kojima su u talu stavljeno do znanja da Telenor ne sme da ulazi u bilo kakvu priču sa Partizanom. Te priče da su se oni užasnuli kad su ušli u klub, ili da su odjebani od strane Zlog Debelog su izmišljotine, nikad nije dotle došlo, niti je moglo da dođe. +1
beatakeshi Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 ŠBBKBB (idealna varijanta) 2 miliona od karata (sve rasprodato, sezonske + 12 puta Arena) 1 milion od prodaje igrača (Bogdan svake godine) 2 miliona od velikog sponzora (neki Telenor) to sve još uvek nije dovoljno za ono što se očekuje u ULEB-u. Srbija (Beograd) nema ekonomski potencijal za finansijski jak evroligaški klub (a kamoli dva).
Geo Posted July 7, 2014 Author Posted July 7, 2014 ŠBBKBB (idealna varijanta) 2 miliona od karata (sve rasprodato, sezonske + 12 puta Arena) 1 milion od prodaje igrača (Bogdan svake godine) 2 miliona od velikog sponzora (neki Telenor) to sve još uvek nije dovoljno za ono što se očekuje u ULEB-u. Srbija (Beograd) nema ekonomski potencijal za finansijski jak evroligaški klub (a kamoli dva). I ovo je totalno nerealno ... Max po milion za obe stavke ... p.s. Berta nam je oprostio dugovanja pre raskida ugovora (145 000), sto su mnogi mediji (i Bujosevic) propustili da nepomenu ...
goofs Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Hmm, ako je dugovanje bilo 145 000, a Galata nam nudila 200 000, onda u upravi nisu sasvim bas normalni.
James Marshall Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Ja pročitao u nekim komentarima da je dug bio oko 300k. Onda i ima logike sve, sem ispada one budale.
Geo Posted July 7, 2014 Author Posted July 7, 2014 Ovu gore cifru sam procitao u nekoj izjavi njegovog menadzera (nama sanse da se setim na kom portalu) ... Bez obzira na sve , mogao je bez problema da raskine ugovor i da trazi svoje pare !
Jimmy Kowalski Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Hmm, ako je dugovanje bilo 145 000, a Galata nam nudila 200 000, onda u upravi nisu sasvim bas normalni. Koja uprava? To postoji samo na papiru. Dule je odbio..
Recommended Posts