napadaj Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 Večeras Žižek vs Piterson. Ako neko nađe link za stream, bilo bi lepo da okači.
James Marshall Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 Slušati Žižeka preko lošeg strima, pa ja tako zamišljam pakao.
gospa buba Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 pa piterson valjda, filosof usamljenih ajtijevaca, ko ce
Krošek Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 ako izuzmemo opening remarks (dugometražno čitanje reciklata sa papira), žižek je pristupio debati prilično rigorozno-debaterski, pripremio se, solidno se upoznao sa pitersonovim angazmanom i dejama, i mogu slobodno reći demontirao ga.
adam Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 (edited) jebo me pas ako ja razumem danasnji svet. ladno menjaju tekst pesme koja je napisana 44te da bi se uklopila u trenutne sablone. a nisam ni znao da je pesma vec nekoliko godina kotroverzna i da buljuk radio stanica diljem amerike nece da je pusta. evo clanka https://www.theguardian.com/music/2019/oct/29/baby-its-cold-outside-rewritten-by-john-legend-to-remove-date-rape-lyric a evo i pesme, volim ovu verziju edit - pogresna verzija, sorry.... Edited October 29, 2019 by adam
adam Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 Just now, gospa buba said: daj zezash??? sent from bubamoto jok. evo i bbc kaze isto https://www.bbc.co.uk/news/entertainment-arts-50216271 kuku nam ako/kad krenu po filmovima.
gospa buba Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 znam bre to je poznata muvachko nagovarachka pesma, shta je problem, shto se ne prekida na prvo ne? onda tako treba i da je preprave, dva reda i shlus -_- sent from bubamoto
adam Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 18 minutes ago, gospa buba said: znam bre to je poznata muvachko nagovarachka pesma, shta je problem, shto se ne prekida na prvo ne? onda tako treba i da je preprave, dva reda i shlus -_- sent from bubamoto He said at the time: "The world we live in is extra sensitive now, and people get easily offended, but in a world where #MeToo has finally given women the voice they deserve, the song has no place."
Recommended Posts