Jump to content
IGNORED

KK Crvena zvezda 2014/15

Ros

Recommended Posts

Posted

jel zvezda bez vilijamsa danas? 11,5 hendikep na megu

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• harper lee

622

• Joe D

398

• Nikodije

285

• Timmy

211

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

(ne racunajuci gudurica koji je izgledao kao kobe na terenu). 

Gudurica sam gledao jednom uzivo, proslog proleca u novobeogradskom hramu kosarke kada je FMP zamalo dobio Doolenceta, to je ona tekma kada je Bogdan bio davljen. Bio je najbolji, ubacio nekih 20 poena, i to na vrlo razlicite nacine, bas je izgledao nekako kecmanovski, bio sam tada ubedjen da ce ove godine biti u Zvezdi. Malo ga fizikalije jebuckaju, pa je Radonja verovatno zato skeptican spram njega posto preferira pit bulove na spoljnim pozicijama.

Edited by Nikodije
Posted

Jeste

ty. vredi okušati sreću onda sa tom utakmicom. 

Posted

pa valjda je sigurica pobeda zvezde u svim mečevima domaće lige :unsure: ...barem ja tako mislim .

Posted (edited)

Pa on misli da ce zvezda dobiti sa manje od 12.

Edited by Moća
Posted (edited)

tajmaut u kome se traže pametnija rešenja u napadu, prvi napad jović igra pik sa mitrovićem u kojem se mitrović izvlači na trojku, a jović ničim izazvan napada 1 na 1 i promašuje, samo sreća što imaju bobija koji vadi ofanzivnim skokom.

Edited by theanswer
Posted

"evo velemajstora,evo kralja asistencija..."

Denda se naostrio...

Posted

Dobar Luka danas.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Djenkara poslednjih mesec-dva igra svoj najbolji basket u Zvezdi.

Posted (edited)

mega ima težak problem u čvrstini u odbrani, ne mogu da izdrže nijedan kontakt, svaki dženinsov ulaz je faul ili koš kao i protiv partizana kad igraju pa pavlović krene na ulaz.. 

ovaj šulović im je uz to težak minus u igri, imao je jednu dobru asistenciju i to je to, još mu daju da igra zadnji napad protiv bobija  :isuse:

mitrović isto ne odgovara megi nikako, u suštini ih zvezda surovom snagom dobija, fizički su jači mislim na svakoj poziciji

Edited by theanswer
Posted

Ih bre komsije, pa zasto je ovako prazan Pionir :(

Posted

u sta da ce i vama da bude sledece nedelje jednako prazan?

Posted (edited)

U sta hoces? Dajem ti i hendikep 1000 ljudi :D

Edited by Timmy
Posted

Ih bre komsije, pa zasto je ovako prazan Pionir :(

Madjionicarski nastup, Pionir je zapravo dupke pun. Kad Tejara pogodi bacanje, magla ce se podici i gledaoci ce postati vidljivi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...