Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena zvezda 2014/15

Featured Replies

Desilo se to što se desilo?

• Replies 8.4k
  • Views 767.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

ne bas, ali gomila generickih odgovora.

ovako nesto:

- koje su karakteristike igre barselone?

- oni su sigurno jedna od najkvalitetnijih ekipa evrope...

pa dobro, šta da kažem, videli ste i sami :(

sigurno da smo to videli i sami.

šta da kaže, presrećan je što su zauzeli prvo mesto na kraju regularnog dela. važno je da u plejof uđu hladne glave.

nada se da će uspeti da se nametne selektoru jer reprezentacija je svetinja i čast za svakog sportistu.

Ma te teorije zavere...posebnio kod komšija. Oni su verovali i da smo ih mi pustili pre par nedelja. 

Ja imam bas suprotno iskustvo - pricu da je Zvezda pustila Partizan sam cuo samo od navijaca Zvezde. 

@Timmy

Ako se ne varam, na topiku KKP se tokom i nakon utakmice moglo pročitati da Zvezda pušta i da to može da se uradi i sa malo više stila i ne tako očigledno, dok su se oba topika u potpunosti složila da Zvezda svakako nije odigrala punom energijom, već uz kočnicu, a i sami igrači su istakli takmičarsku nemotivisanost, što je meni lično bilo zaista bezveze.

Zna li se koliko je tačno sezonskih (+polusezonskih) prodato na kraju? Bila je priča da je otišlo oko 5 hiljada.

Nije pustila nego odigrala uz kočnicu zbog manjka motivacije?  :yawn2: Šija-vrat.

Bila je i ona zanimljiva interpretacija da se pošto-poto mora izbeći srpsko polufinale da ne bi u borbi za EL mesto bilo mrtvih...

Manjak takmičarske motivacije je pomenuo Bobi nakon utakmice. U svakom slučaju, videlo se da otaljavaju tekmu, potpuno nesvojstveno ekipi, ali potpuno sam ubeđen da nije bilo klasičnog nameštanja.

@Timmy

Ako se ne varam, na topiku KKP se tokom i nakon utakmice moglo pročitati da Zvezda pušta i da to može da se uradi i sa malo više stila i ne tako očigledno, dok su se oba topika u potpunosti složila da Zvezda svakako nije odigrala punom energijom, već uz kočnicu, a i sami igrači su istakli takmičarsku nemotivisanost, što je meni lično bilo zaista bezveze.

Zna li se koliko je tačno sezonskih (+polusezonskih) prodato na kraju? Bila je priča da je otišlo oko 5 hiljada.

Otišlo je 4.500 sezonskih + 500 sponzorskih. Dakle, za plej of biće podeljeno još 2.000 i to je to.,

Otišlo je 4.500 sezonskih + 500 sponzorskih. Dakle, za plej of biće podeljeno još 2.000 i to je to.,

pa neće biti 7000 u hali sigurno

pa neće biti 7000 u hali sigurno

Neće, zato što se ne pojave baš svi sa sezonskim i sponzorskim

hoće biti reciprocitet™?

Da, ali zato udje duplo vise od tih, onih bez karata ...  Dvorana nece biti puna samo ih bezbedonosnih razloga , jer ce uvek biti par stotina onih iz suprotnog tabora i poveci kordon oko njih!

11079999_364619563727434_616370194455249

:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.