Timmi Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 ne bas, ali gomila generickih odgovora. ovako nesto: - koje su karakteristike igre barselone? - oni su sigurno jedna od najkvalitetnijih ekipa evrope...
pacey defender Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 šta da kaže, presrećan je što su zauzeli prvo mesto na kraju regularnog dela. važno je da u plejof uđu hladne glave. nada se da će uspeti da se nametne selektoru jer reprezentacija je svetinja i čast za svakog sportistu.
Timmy Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Ma te teorije zavere...posebnio kod komšija. Oni su verovali i da smo ih mi pustili pre par nedelja. Ja imam bas suprotno iskustvo - pricu da je Zvezda pustila Partizan sam cuo samo od navijaca Zvezde.
Segundo Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 @Timmy Ako se ne varam, na topiku KKP se tokom i nakon utakmice moglo pročitati da Zvezda pušta i da to može da se uradi i sa malo više stila i ne tako očigledno, dok su se oba topika u potpunosti složila da Zvezda svakako nije odigrala punom energijom, već uz kočnicu, a i sami igrači su istakli takmičarsku nemotivisanost, što je meni lično bilo zaista bezveze. Zna li se koliko je tačno sezonskih (+polusezonskih) prodato na kraju? Bila je priča da je otišlo oko 5 hiljada.
Weenie Pooh Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Nije pustila nego odigrala uz kočnicu zbog manjka motivacije? Šija-vrat. Bila je i ona zanimljiva interpretacija da se pošto-poto mora izbeći srpsko polufinale da ne bi u borbi za EL mesto bilo mrtvih...
Segundo Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Manjak takmičarske motivacije je pomenuo Bobi nakon utakmice. U svakom slučaju, videlo se da otaljavaju tekmu, potpuno nesvojstveno ekipi, ali potpuno sam ubeđen da nije bilo klasičnog nameštanja.
stevo glogovac Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 @Timmy Ako se ne varam, na topiku KKP se tokom i nakon utakmice moglo pročitati da Zvezda pušta i da to može da se uradi i sa malo više stila i ne tako očigledno, dok su se oba topika u potpunosti složila da Zvezda svakako nije odigrala punom energijom, već uz kočnicu, a i sami igrači su istakli takmičarsku nemotivisanost, što je meni lično bilo zaista bezveze. Zna li se koliko je tačno sezonskih (+polusezonskih) prodato na kraju? Bila je priča da je otišlo oko 5 hiljada. Otišlo je 4.500 sezonskih + 500 sponzorskih. Dakle, za plej of biće podeljeno još 2.000 i to je to.,
theanswer Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Otišlo je 4.500 sezonskih + 500 sponzorskih. Dakle, za plej of biće podeljeno još 2.000 i to je to., pa neće biti 7000 u hali sigurno
stevo glogovac Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 pa neće biti 7000 u hali sigurno Neće, zato što se ne pojave baš svi sa sezonskim i sponzorskim
theanswer Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Neće, zato što se ne pojave baš svi sa sezonskim i sponzorskim hoće biti reciprocitet?
Geo Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Neće, zato što se ne pojave baš svi sa sezonskim i sponzorskim Da, ali zato udje duplo vise od tih, onih bez karata ... Dvorana nece biti puna samo ih bezbedonosnih razloga , jer ce uvek biti par stotina onih iz suprotnog tabora i poveci kordon oko njih!
Recommended Posts