Jump to content
IGNORED

KK Crvena zvezda 2014/15

Ros

Recommended Posts

Posted

kakvo smešno potcenjivanje cirbesa

Da budem iskren ovo sam vise quotovao neki strani sajt sa skautingom koji je neko ovde linkovao pre dan-dva na temi nase rep. :)

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• harper lee

622

• Joe D

398

• Nikodije

285

• Timmy

211

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Prednost domaćeg terena imaće crveno-beli, kao najbolji tim regularnog dela sezone (24-2), pa će biti domaćin u prva dva meča, 14. i 15. aprila.

Partizan (18-8) će domaćin u trećoj utakmici tri dana kasnije, i eventualnoj četvrtom 19. aprila. Eventualna majstorica će se igrati 22, i tada će domaćin opet biti Zvezda. U drugom polufinalu boriće se crnogorska Bodućnost i hrvatska Cedevita.

Jos kad bi znacilo sto prve dvije igramo "kuci"... jos tri nedelje do prvog meca i nadam se da necemo "obarati" formu do tada.

Posted

Dan za danom :(. Možda su mogli i da naprave da se jedna igra pre, a druga popodne.

Posted (edited)

Dan za danom :(. Možda su mogli i da naprave da se jedna igra pre, a druga popodne.

Tih dana je i derbi u fudbalu...

Edited by MiddleClass
Posted

U fudbalu je 25.4. tako da cemo imati reviju derbija :)

Posted

uzivancija...

19og bi mogli da zavrse seriju i ulepsaju mi rodjendan  ^_^

Posted

Ni kad smo bili dosta jaci nismo dobijalii sa 3:0, tako da ce tesko ici i ove sezone :fantom:

Posted (edited)

uzeto u obzir da ce zvezda tesko do 3:0

19og je cetvrta  :)

Edited by pbg12345
Posted

14. i 15. sam u otadzbini.

hoce li biti neki delija da ide iz novog sada na utakmicu?

Posted

Jbte skoro svaki zvezdas sa kojim sam pricao ubedjen da su komsije namerno izgubile , jer smatraju da imaju vece sanse sa CZT!

Nije mi bas jasno odakle ovolika ubedjenost...

Posted

Brale, gde si našao te znalcelikove? 

Posted

ja znam neke komsije koje to stvarno misle

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...