Ivo Petović Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 ubr, pisao sam već o tome - ne postoji šema u kojoj zvezda ima pravo da potcenjuje partizan. bez obzira šta se dešava u partizanu, za zvezdu je to veliki klub. Mislim da ne postoji varijanta u kojoj Zvezda potcenjuje Partizan. Može samo da zabaguje od precenjivanja, nikako od potcenjivanja. btw, meni je drago da igramo sa njima u 1/2.
MiddleClass Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Jbt, sad je i Akojon tu negdje sa Vilijamsom. Svasta...
ljakse Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Mislim da ne postoji varijanta u kojoj Zvezda potcenjuje Partizan. Može samo da zabaguje od precenjivanja, nikako od potcenjivanja. btw, meni je drago da igramo sa njima u 1/2. +1000
MiddleClass Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Hamlete, jesi ti još uvek mod? +1 Ovo je i za mene neukusno. Dok ja patkometrisem sa stilom, ovo sto drugi rade je fejsbuk nivo.
Blud Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 ubr, pisao sam već o tome - ne postoji šema u kojoj zvezda ima pravo da potcenjuje partizan. bez obzira šta se dešava u partizanu, za zvezdu je to veliki klub. +++
Hamlet Strašni Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Ček, jel me palite koja patkometrija. Pa ikar je ozbiljan a i ja sam. I obojica navijamo za zvezdu
harper lee Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 ovo je kao nesto sto je laki napisao i svi poverovali. kuk je veoma dobar defanzivac. Nije. Kuk je dosta slab defanzivac, jedino sto ima brze ruke pa ponekad ume da iscacka loptu.
Aleksandar88 Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 (edited) Pitanje koje ti je Muslin postavio je aluzija na jedan forumski dogadjaj i hajku na moderaciji. edit: @hamlet Edited March 22, 2015 by Aleksandar88
SleeperSleep Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Mislim da ne postoji varijanta u kojoj Zvezda potcenjuje Partizan. Može samo da zabaguje od precenjivanja, nikako od potcenjivanja. btw, meni je drago da igramo sa njima u 1/2. tim bolje. zvezda je ove sezone mnogo bolja i to je to. ključno je da se igrači drže podalje od sudija tokom utakmice i da se koncentrišu na oo što je bitno. to najviše zavisi od radonje. imamo veliku prednost na dve ključne pozicije i to treba maksimalno rabiti. macvan ce nam biti veliki problem i to se mora resiti.
Hamlet Strašni Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Pitanje koje ti je Muslin postavio je aluzija na jedan forumski dogadjaj i hajku na moderaciji. edit: @hamlet Ne shvatam o čemu je reč
Aleksandar88 Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Ne shvatam o čemu je reč E ne mogu ti crtati, uglavnom fora je, ne trazi stvarno da nesto moderises. osim ako se i ja nisam zajebao nesto
Cane Vukic Prebranac Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 tim bolje. zvezda je ove sezone mnogo bolja i to je to. ključno je da se igrači drže podalje od sudija tokom utakmice i da se koncentrišu na oo što je bitno. to najviše zavisi od radonje. То се прије свега односи на Калину који има тенденцију да се буни и измотава. Ако сад успије да укроти те своје мане, направљен је велики корак и за њега и за Звезду.
Recommended Posts