stevo glogovac Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Ne ide Coki nigde...ceo SNS danas napustio kkcz
Nikodije Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 (edited) Ne ide Coki nigde...ceo SNS danas napustio kkcz Kao što je Miško napustio Megu? Edited June 25, 2014 by Nikodije
pacey defender Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 FMP-u ostaje mesto u ABA koje je izborila CZT, dok odmrznuta Zvezda kupuje mesto u ABA, verovatno umesto Radničkog. Pravo na Evroligu bi išlo odmrznutoj Zvezdi. A igrači ostaju Čovićevi. Lepo je Ćoki to osmislio. Ja se samo nadam da su igrači koji su potpisali za CZT bili pametni da naprave neku klauzulu.
Malvo Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Ne ide Coki nigde...ceo SNS danas napustio kkcz ili kkczt? :misko:
Calavera Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Ne ide Coki nigde...ceo SNS danas napustio kkcz Neka idu! Koji ce nam kad ni titulu ne mogu posteno da ukradu!
Timmi Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 izgleda da je zvezda u euroligi uz albu i sasari. asvel, hapoel i uniks u kvalifikacijama.
James Marshall Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Svaka čast Čoviću... E pa, braćo Cigani, želim vam sretnu još jednu sezonu Zone pres četvrtkom i petkom.
MangupIzCivilstva Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Je se place neka kinta za tu vajlkartu ili je Lisac "sredio"?
James Marshall Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 (edited) Ja mislim da je to neka pravna kerefeka da se zapravo ne postavlja pitanje "što EL daje baš CZ vajlkartu" kad ionako dva mjesta pripadaju ABA, pa da ne bi potezao neko pitanja tipa "a što se nije igralo za treće mjesto itd", ovako, k'o fol je WC a ustvari daje se ABA ligi i ide po starini iz ABA (poredak na kraju regularnog dijela), tako da mislim da je za dž. Ako nije, onda ćemo imati omiljenu riječ DV-a budžet za tako jadnu ekipu da je bolje da ne idemo u tu EL da budemo najveća kanta. Edited June 25, 2014 by James Marshall
stevo glogovac Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Ne placa Zvezda nista.Dobija je direktno od EL a ne od Aba ...ali to nije bitno. Realno najbolji tim aba lige u sezoni ide u El, eto bar malo utehe za nas ciganje... Veovatno cemo za par dana saznati sa kakvom upravom i kojim trenerom idemo u Devotion.Ja moram da priznam da je Euroleague mnogo gotivan fazon... Tim, manje vise imamo.Cenim da idu sigurno Rasko, Radenovic, Tadija i Simonovic.Sve ostalo je otvoreno i pre svega zavisi od toga koliko ce biti smanjen budzet i koji ce trener voditi Zvezdu.
Malvo Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 ne verujem ni da nelson ostaje ako će budžet biti manji, ionako bi mogao da zabode dobar ugovor.
James Marshall Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Ne placa Zvezda nista.Dobija je direktno od EL a ne od Aba ...ali to nije bitno. Realno najbolji tim aba lige u sezoni ide u El, eto bar malo utehe za nas ciganje... Veovatno cemo za par dana saznati sa kakvom upravom i kojim trenerom idemo u Devotion.Ja moram da priznam da je Euroleague mnogo gotivan fazon... Tim, manje vise imamo.Cenim da idu sigurno Rasko, Radenovic, Tadija i Simonovic.Sve ostalo je otvoreno i pre svega zavisi od toga koliko ce biti smanjen budzet i koji ce trener voditi Zvezdu. Ma naravno, nego sam htio da kažem da je EL prilikom dodjele jednostavno iskoristila plasman u ABA. Ne dodjeljuje ABa liga WC, već je jednostavno prepisan plasman iz iste.
Recommended Posts