Calavera Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 (edited) Za Tejica ce biti mesta u 12 (i treba), ali ne vidim kako Rebic moze da bude rezervni plej bilo koje ekipe koje misli da uradi nesto u EL. Ako se nema para, neka dovedu bar Tea za siromasne iz rasadnika™, inace ce nam Djenka opet vecinu vremena provesti na pleju. Edited July 19, 2014 by Calavera
pbg12345 Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 ja ne vidim svrhu drzanja igraca od 20 godina u ekipi ako nece ulaziti u igru i sumnjam da ce nam dometi zavisiti od toga ko je nominalno drugi plej. prosle sezone ga nismo ni imali, tako da bi rebic svakako bio korak napred :)
stevo glogovac Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Dosta ste pesimisticni glede ekipe :) bice lepih vesti ovih dana koliko znam.
kobni zelaya Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Sigurno je da bi i Rebić i Tejić trebalo da imaju više minuta nego prošle godine. Ja samo ne vidim da bi neka druga petorka u kojoj bi bili istovremeno Tejić, Rebić i Gudurić mogla da bude bilo šta osim praznih minuta u Evroligi. Naravno, nije samo bitno šta će biti u Evroligi, bitno je da ti igrači nešto i igraju, tu se slažem. Videćemo šta će Čović i Radonjić da smisle.
Кристофер Лумумбо Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 (edited) ako planiraju nesto ozbiljno sa njima, oni moraju biti deo rotacije kakvu bi ti ulogu namenio rebicu i tejicu? Tejic t5. visoki u rotaciji a Rebicu neka Crnokosa. Edited July 19, 2014 by Кристофер Лумумбо
Dankan Ajdaho Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Zahvaljujem Admiralu za sve ono što sam mislio da nikada nakon '98 neću gledati u Zvezdinom dresu. Srčanost, inteligencija, stav, borbenost, umeće, želja i cojones do poda. Meni najdraži stranac ikada u srpskom sportu, a u Zvezdi pogotovu. Sve najbolje u karijeri u životu ti želim.
Yoda Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Odličan je bio. Najbolji igrač CZ u obe svoje sezone.
Calavera Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Car, kralj, sah! Aj sad Misko, odresi™ Vasu pa da zaplijesemo...
FPLS Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Navodno se vaga izmedju Rochestie-a i Dariusa Morrisa. Smilair? :D
Joe D Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Navodno je jednom jedna tacna insajderska informacija preneta po forumima, ali nije jos utvrdjeno kad i koja.
teacher Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Navodno je jednom jedna tacna insajderska informacija preneta po forumima, ali nije jos utvrdjeno kad i koja. Salata najbolje raste u offseasonu... Sent from my iPad using Tapatalk HD
Nikodije Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Navodno je jednom jedna tacna insajderska informacija preneta po forumima, ali nije jos utvrdjeno kad i koja. Ja sam pre dve godine na ovom forumu izneo insajdersku informaciju da će Muta potpisati Borisova, Krstovića i Vortingtona, i naravno, to se ispostavilo tačnim. -_- Al koji je Muta car - on se u kafiću, na sav glas pričajući preko telefona, drao koga će da potpiše i za koje pare. Dejo & Nebojša to ne rade tako, pa možemo samo da nagađamo pojačanja. :(
stevo glogovac Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Ameri koje pominjete jesu opcije ali ne i jedine, Jovic nije, Aleksa Popovic i Mihailovic iz Podgorice takodje nisu...Rasko ide, Simonovic ide... Nas pravi kapiten ide u PAO.Hvala mu za sve.Najbolji i meni najdrazi Amer kojeg sam gledao u Zvezdi ikada. Drago mi je sto ide u veliki klub.
Recommended Posts