Malvo Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 ne zna se ko je gori, da li kompani ili jaja. zreli su oni za malo ozbiljniju rekonstrukciju na leto.
Weenie Pooh Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Sterling i Coutinho razbijaju, šteta što je Lallana danas igrač manje. Marković slab, ali bar nešto pokušava. Odbrana Can
Weenie Pooh Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Allen uspeo nekog da obori, prvi put u seniorskoj karijeri. Silva protivnik po meri.
radisa Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Bekovi ManC ispadaju kao iz voza... Prosto neobično...
Weenie Pooh Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Dobar fudbal, lepi golovi, sudije za sada ne kvare, komentator ne smara... Mislim da je ovo poslednje presudno, neki Višković bi našao način da mi upropasti ovu za sada odličnu utakmicu. Zadnja linija LFC klimava, ali na sredini se dobro drže (čak i Allen :O ), napred još bolje. Coutinho vrlo zajeban igrač kad je u formi, ne mogu da prežalim što ne igra Sturridge umesto Ljiljane.
Malvo Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 (edited) siti ima problem da mu je kvardat ispred golmana sačinjen od sporih igrača - sva četvorica su jaki, imaju dug korak, ali svi neokretni i na otvorenom prostoru nemaju šanse protiv sterlinga i kutinja. nije mi jasno kako pelegrini nije očekivao ovakav rasplet, nisam nigde pročitao da postoji neki problem sa milnerom, a pokrpio bi dosta na zadnjem veznom. liverpul dobro koristi prostor koji im se otvara, mogu lako i do pobede ako pelegrini ne bude menjao ništa, a staridž zameni lalanu. Edited March 1, 2015 by Malvo
radisa Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Dobar fudbal, lepi golovi, sudije za sada ne kvare, komentator ne smara... Mislim da je ovo poslednje presudno, neki Višković bi našao način da mi upropasti ovu za sada odličnu utakmicu. Zadnja linija LFC klimava, ali na sredini se dobro drže (čak i Allen :o ), napred još bolje. Coutinho vrlo zajeban igrač kad je u formi, ne mogu da prežalim što ne igra Sturridge umesto Ljiljane. Sat će Stuki, umesto Markeca :( Inače, i zadnja linije ManC je klimava, a kad krenu napred igraju sa 8 igrača gore, prespori CB im ostaju izolovani, tu će da sevne jedna kontra do kraja, samo ako bude dovoljno dugo nerešeno... Zabaleta je kriminalan, a ni Kolarov nije mnogo bolji... Jebo te, njega je Markec 2-3 puta izbacio kao budalu...
Kanzas siti zez Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Lallana igra sasvim dobro, ne davi loptu, odlicno se krece, steta sto ga nece gol. Onaj gol iz mrtvog ugla i ovaj pas petom na kraju su za hail. Lovren ima koncentrancije za jos maksimum 15 minuta. Mnogo smo nervozni pozadi
Recommended Posts