Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premier League 14/15

Featured Replies

WH gubi od Palasa 0:1, sasvim zasluseno, ali je zanimljivo sta je prethodilo golu. Rid je na aut liniji neuspelo gradio loptu (sa Marejom na ledjima) i iako mu je ona 2 puta presla aut liniju on je nezadovoljno sabanski odregaovao gurnuvsi Mareja koji je pao (ne onako zeleci da simulira vec ozbiljno). Sledeca scena-Marej skace i pogadja loptu glavom a Kresvel je promasuje i ona zavrsava u golu :) .

• Replies 11k
  • Views 569k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

pa i nije nešto zasluženo, izjednačena utakmica, čak je i vest hem imao terensku inicijativu i prečku iz slobodnjaka.

što nije zajebo nobl svojim bapskim pipkanjem lopte, trčkaranjem i ulaženjem u duele, vratilo se kresvelu na gol liniji.

Edited by Malvo

Праслиновци у расулу, 0-2

edit: 0-3

Edited by Cane Vukic Prebranac

mike jebeni dean moze pistaljku da nabije sebi u guzicu.

murray blatantno isfolira prekrsaj i da gol posle istog prekida.  :isuse:

sokantna partija west hama.

Glenn Murray legenda championshipa! :Hail:

Pardew mokri po sirotinji (da izvinu kolege), uvodu špica sa igracem manje.

oni ljudi padaju sami od sebe, situacija četiri na dva posle kornera, a jedan padne, drugi bleji u ofsajdu, treći stoji i čeka šta će da se desi :lolol: vest hem je fizička ekipa, bez toga su autsajderi ili nisu bolji, a još su danas izgubili upravo na tom planu.

korigujem se i potvrđujem koltrejna.

"Herera igra zaista sjajno ove sezone, ustalio se u startnoj postavi..."  :lolol:

"Herera igra zaista sjajno ove sezone, ustalio se u startnoj postavi..."  :lolol:

ja mislim da oni na kompu u koji više gledaju nego u utakmicu imaju instaliran neki generator komentara, čiji je kod ispisao Peđa Jurišević.

Gledanje i navijanje za MUFC se trenutno jedino može porediti za agonijom gledanja i navijanja za FKCZ. 

Gledanje i navijanje za MUFC se trenutno jedino može porediti za agonijom gledanja i navijanja za FKCZ. 

Ajde, ajde... Imao je ManU i prečku, nije to toliko strašno bilo...

Jeste da prečku nije pogodio niko uz ManU, al, nema veze...

Jeste da prečku nije pogodio niko uz ManU, al, nema veze...

Jesi siguran?  :fantom:

Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine. :fantom:

Meni nije jasno kako niko ne jebe, bar malko, mater ovom arogantnom govnaru od LVG? Pa Mojesa su prozdirali i sprdali se sa njim na svakom koraku, a ovaj em je potrosio boga oca, em je izabrao sam pojacanja, em je trener sa 10+ trofeja u 3 razlicite lige, vodio je i repku, ja ne znam sta vise treba da se desi da bi neko svojski opleo po njemu?

Jang 

Majko moja šta je ovo  :cry:

nebitno ko je kriv, kakva dezorganizacija, konačno je raja počela da zviždi, ako ništa

HSV je trenutno Barsa s Ronaldinjom za nas.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.