John Coltrane Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 WH gubi od Palasa 0:1, sasvim zasluseno, ali je zanimljivo sta je prethodilo golu. Rid je na aut liniji neuspelo gradio loptu (sa Marejom na ledjima) i iako mu je ona 2 puta presla aut liniju on je nezadovoljno sabanski odregaovao gurnuvsi Mareja koji je pao (ne onako zeleci da simulira vec ozbiljno). Sledeca scena-Marej skace i pogadja loptu glavom a Kresvel je promasuje i ona zavrsava u golu :) .
Malvo Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 (edited) pa i nije nešto zasluženo, izjednačena utakmica, čak je i vest hem imao terensku inicijativu i prečku iz slobodnjaka. što nije zajebo nobl svojim bapskim pipkanjem lopte, trčkaranjem i ulaženjem u duele, vratilo se kresvelu na gol liniji. Edited February 28, 2015 by Malvo
Cane Vukic Prebranac Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 (edited) Праслиновци у расулу, 0-2edit: 0-3 Edited February 28, 2015 by Cane Vukic Prebranac
Sandens Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 mike jebeni dean moze pistaljku da nabije sebi u guzicu. murray blatantno isfolira prekrsaj i da gol posle istog prekida. sokantna partija west hama.
ducca Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Pardew mokri po sirotinji (da izvinu kolege), uvodu špica sa igracem manje.
Malvo Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 oni ljudi padaju sami od sebe, situacija četiri na dva posle kornera, a jedan padne, drugi bleji u ofsajdu, treći stoji i čeka šta će da se desi vest hem je fizička ekipa, bez toga su autsajderi ili nisu bolji, a još su danas izgubili upravo na tom planu. korigujem se i potvrđujem koltrejna.
ducca Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 "Herera igra zaista sjajno ove sezone, ustalio se u startnoj postavi..."
James Marshall Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 "Herera igra zaista sjajno ove sezone, ustalio se u startnoj postavi..." ja mislim da oni na kompu u koji više gledaju nego u utakmicu imaju instaliran neki generator komentara, čiji je kod ispisao Peđa Jurišević.
James Marshall Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Gledanje i navijanje za MUFC se trenutno jedino može porediti za agonijom gledanja i navijanja za FKCZ.
radisa Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Gledanje i navijanje za MUFC se trenutno jedino može porediti za agonijom gledanja i navijanja za FKCZ. Ajde, ajde... Imao je ManU i prečku, nije to toliko strašno bilo... Jeste da prečku nije pogodio niko uz ManU, al, nema veze...
ducca Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Jeste da prečku nije pogodio niko uz ManU, al, nema veze... Jesi siguran?
John Coltrane Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Gledanje i navijanje za MUFC se trenutno jedino može porediti za agonijom gledanja i navijanja za FKCZ. Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine. Meni nije jasno kako niko ne jebe, bar malko, mater ovom arogantnom govnaru od LVG? Pa Mojesa su prozdirali i sprdali se sa njim na svakom koraku, a ovaj em je potrosio boga oca, em je izabrao sam pojacanja, em je trener sa 10+ trofeja u 3 razlicite lige, vodio je i repku, ja ne znam sta vise treba da se desi da bi neko svojski opleo po njemu?
James Marshall Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Jang Majko moja šta je ovo nebitno ko je kriv, kakva dezorganizacija, konačno je raja počela da zviždi, ako ništa
John Coltrane Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 HSV je trenutno Barsa s Ronaldinjom za nas. Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts