Jump to content
IGNORED

Premier League 14/15

189-

Recommended Posts

• Replies 11k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1329

• MancMellow

849

• John Coltrane

665

• 189-

613

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

voleo bih videti trenera u bilo kom sportu koji bi precutao sve ovo.

Posted

Zašto onda voliš Totija?

Ko ti kaze da volim Totija? A i da ga volim, o njemu ne znam bas nista kako se ponasa van terena.

@189-

Niko ga za ovo i ne osudjuje, vec zato sto se u istim situacijama ponasao dijametralno suprotno onda kad mu to odgovara. 

Ono nije bas da ga mrzim, to je prejaka rec, ali ga ne gotivim, ne gotivim ga i uvek navijam protiv njega, sto je valjda legitimno, ne?

Posted (edited)

Nije bitno kako se ponaša van terena nego na terenu. (Toti)

Piše ti na čelu.

Edited by MiddleClass
Posted

Sad but true

3e9ed8fe606f06e0c0d56cf319848ccc.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Mančester se pretvorio u Inter devedesetih. Groblje velikih fudbalera - Mata, Di Marija, Falkao...

Posted

U komentarima neko objašnjava da je lako njima jer nikad nisu igrali evropsku utakmicu u gostima :D

I nevezano, neko drugi kači ovu sliku. (Ne znam kako stoji Chiellini sa golovima u poslednje vreme?)

10408040_1567070180216216_1762067424864217753_n.jpg

Posted (edited)

maticu smanjena kazna sa 3 na 2 utakmice. moram priznati da sam iznenadjen jer sam mislio da ce ostati na 3 ili cak povecati na 4 utakmcie kanze.

naravno nisu svi routledge

btw

B-i3_STIMAAtVGO.jpg

preterivanje je 11 poena ali nekih 5-6 sigurno...no dobro, neki ce reci da chelsea ima isti tretman kao i ostale ekipe i da mourinho samo vrsi pritisak

Edited by 189-
Posted

Neki = svi koji ne navijaju za Čelsi i gledali su određeni broj utakmica drugih timova

Ali kolaž je apsolutno genijalan, posebno me zanima koliko je bodova izgubljeno zato što Wenger nije bio kažnjen :D

Posted

ne nego da je obrnuta situacija bilo bi sigurno nekih kazni. moze se ovde izracunati jos i vise bodova sto je ukradeno ali ajde necemo preterivati.

Posted

Kad smo vec kod kradje, i gazda Roman je tu i tamo kraduckao svojevremeno pa sad imamo Chelsea koji je uopste u poziciji da se bori za titulu(e)... :fantom:

Posted (edited)

Suarez je Bametu preneo i malo više od golgeterskih moći...

McCArthy.jpg

Edited by beowl
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...