Weenie Pooh Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Nisu skrivili penal ni Fonte ni Lovren - start na loptu, ruka uz telo. Krš od utakmice, Kutinjo je vadi onom golčinom ali sve osim toga plač majke božije. Fascinantno je kako Lovren brzo sjebe odbranu, ali pomogao je i Rodgers neobjašnjivim premeštanjem Čana levo da bi Leadership Lovro igrao desno.
Weenie Pooh Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Ajbi se valjda i citaEnglezi čitaju Ajb, meni bolje zvuči Ibe, ali Ajbi još nisam čuo.
čekmeže Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Ovo je smešno, šta se ovde sve ne sudi, 2-3 penala(2 za Južnjake, jedan za Liverpool), igranje rukom van 16... Sudija kao da je slep... Nije bilo van 16
Kanzas siti zez Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Englezi čitaju Ajb, meni bolje zvuči Ibe, ali Ajbi još nisam čuo.Sad vidim da je i sam rekao da se cita Ajb https://vine.co/v/hA6eumlJ1Ki
Mostly harmless Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Zasluzeno. Elia ostaje do kraja :D Koliko je Kuman tvrdoglav, iskljucivo zbog toga gubi bodove.
Malvo Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Englezi čitaju Ajb, meni bolje zvuči Ibe, ali Ajbi još nisam čuo. da li je to uopšte englesko prezime?
čekmeže Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Nije bilo van 16 Sad ponavljaju onu ruku Minjolea, ipak je bilo van 16.
porucnik vasic Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 da li je to uopšte englesko prezime? Презиме је из Западне Африке. Треба да се чита Ибе. У осталим вестима Роџерсара :ziga:
Cash Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Southampton sam sebe ugrobario... +1 nudi im se istorijska sansa da igraju LS a oni bojim se nece igrati ni LE
Weenie Pooh Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Презиме је из Западне Африке. Треба да се чита Ибе. +1, ali ajde objasni njemu. I Gojku. Kuki:
Cort0 Maltese Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Brendan Rogers Liverpoool We're on our way to glory... :misko: Dobro je da se dobija ovakve mrtve utakmice. Coutinho.
Pantelija jr Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 1 je Liverpool, svi ostali su kese! :)
John Coltrane Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Opasan niz Bazena, bez poraza u 2015. u svim takmicenjima. Gde je sad Archi da natrlja nos Weeniu?
Weenie Pooh Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Nema šta da mi natrljava nos, da je LFC na uzlaznoj putanji od gostovanja na Old Traffordu (sredinom decembra) je više nego očigledno. Samo što meni nije za neko oduševljenje činjenica da je Rodgers pola sezone pustio niz vodu u pokušajima da od Lovrena i Balotellija napravi igrače, onda eto odustao jer je dobar čovek i veliki stručnjak. A da je hteo mogao je da forsira do maja <_< Duboki squad koji je navodno sagradio od Suarezove kinte je tragikomično plitak. Lucas i Gerrard povređeni, znači Joe Allen na terenu i bukvalno nijedan veznjak na klupi. Kad Sturridge ne može, rezerva mu je dete Sterling a dva medveda odmaraju na klupi. Levog beka mu igra desno krilo od 20 miliona. Bukvalno sva kreacija zavisi od Coutinha, dok pored njega statira Lallana od 25 miliona. Ta serija od 7 pobeda i 3 nerešene je kula od karata sagrađena na živom pesku. Stvarno dobro su odigrali samo protiv Čelsija (i izgubili na produžetke), sve ostalo je bilo provlačenje sa više sreće nego pameti.
Recommended Posts