Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premier League 14/15

Featured Replies

da, zbog mourinhovih genijalnih izmena smo izgubili 4 boda.

:lolol:

Е каквих све људи има то је да човек не верује.

• Replies 11k
  • Views 569.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

:lolol:

Е каквих све људи има то је да човек не верује.

+1

A ja 189 ne kontam za ozbiljno otkad je pljuvao dovodjenje Nemanje Matica.

Edited by MiddleClass

+1

Ai ja 189 ne kontam za ozbiljno otkad je pljuvao dovodjenje Nemanje Matica.

:isuse:

• Author

ne razumem.

vodili smo 1-0 protiv oba manchesterska kluba i mogli smo im uvaliti jos neki ali smo se nepotrebno povukli i dali im sansu da izjednace. jednom u '85. drugi put u '93. 

da, kao da ste vi predvideli da ce matic biti ovakav mamojebac i najbolji dm na svetu?  :fantom:

ne razumem.

vodili smo 1-0 protiv oba manchesterska kluba i mogli smo im uvaliti jos neki ali smo se nepotrebno povukli i dali im sansu da izjednace. jednom u '85. drugi put u '93. 

da, kao da ste vi predvideli da ce matic biti ovakav mamojebac i najbolji dm na svetu?  :fantom:

Јасно је да не разумеш. :lolol:

Што се Матића тиче, да јесмо. 

ubiće me ovaj klub...

+1

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dobro, ruku na srce, ti si fejspalmovao i na dovođenja Fabregasa i Diega Coste. :P

Chelsea je ozbiljan kandidat da ponovi doseg Arsenala iz 2003-04. Ne znam na koju foru mogu izgubiti titulu - kroz Mančester su prošli bez poraza, dobili Everton vani, sredili nas™ na SB-u...

• Author

Dobro, ruku na srce, ti si fejspalmovao i na dovođenja Fabregasa i Diega Coste. :P

zbog karakternih osobina a ne igrackih -_-

Meni utisak u vezi Celzija nisu Costa ni Oscar ni Fabregas nego ukomponovanost i upotrebljenost igraca koji bi bez trunke dileme najebali u skoro svakom drugom PL klubu u ovom trenutku. Willian na prvom mestu, Hazard, pa i Matic. Mislim, naci igraca kao sto je Willian u jebenom Dagestanu je prvo prejeben skauting a onda mu skockati ovako optimalno mesto u timu. Koja je sreca za igraca da se dopadne Murinju i da se ovaj pozabavi njegovom igrom. Covek je mogao da trune u Ruskoj ligi.

Pa bas i nije posto je bila opsta jagma za njim, mogao je da trune u Totemu ili Liverpoolu :) .

ti stvarno nisi znao za williana dok nije dosao u chelsea?

• Author

oscar je za mene najvece iznenadjenje ove sezone. nisam ocekivao ovakve partije od njega. work rate i teamwork mu je na najvisem nivou. prilicno cudno za brazilca koji igra na takvoj poziciji.

adriano ili ronaldinho da se imali njegov work rate, napravili bi jos vise u karijeri

Sto se tice Williana, nije preterano tesko iskautirati igraca ciji tim svake sezone odigra ~10 utakmica u CL, majku mu. Druga je stvar sto je zapao treneru koji ume da izvuce neku korist iz njegovih mogucnosti, mada mislim da bi prelazak u klub gde ne bi bio fizikalac (TH, Liv) no neko od koga se ocekuje aktivnije ucestvovanje u gradjenju igre bio promasaj za njega i bacanje para za taj klub. Chelsea moze da priusti sebi skupog fizikalca te je ovo ok, no bilo je i tekmi kada je bio prosto grozan.

kontam da bi svakako bio korisniji u Spursima u odnosu na Lamelu koji je doveden umesto njega

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.