June 25, 201410 yr Pa sta ce im Suki kad ce biti suspendiran na 2 godine To bi bilo savršeno, dve godine bez reprezentativnog fudbala, milina ^_^ samo pitam Svakako da bih pomenuo tako nešto, ma kolika sitnica bila u pitanju
June 25, 201410 yr Alexis je i na meti Arsenala. Ne bih se zacudio da pokida u Premiershipu dogodine.
June 25, 201410 yr Ligamente? (ako dodje u Arsenal) :D Ne znam, vidjecemo. Uzeli smo fitness-trenera njemacke repke.
June 25, 201410 yr Author inace, ocekujem da liverpul sada proda suareza. ako barselona i real i dalje zele urugvajca. mislim da mu je bolje da ode u real jer ce u barsi igrati krilo a ne spica.
June 25, 201410 yr Samo ti očekuj. Mada ne vidim mnogo smisla u dovođenju Sancheza, jebali ih napadači.
June 25, 201410 yr Mada ne vidim mnogo smisla u dovođenju Sancheza, jebali ih napadači. bolje alexis nego lalana za 30M i da to bude kraj sa jacanjem ofanzive. na defanzivi debelo treba da se poradi, tu si u pravu. Edited June 25, 201410 yr by cvrlle
June 25, 201410 yr 15m evra kako citam, u dansnjem svetu to je jeftino... da li to znači da 1 yaya defo ide... Edited June 25, 201410 yr by MancMellow
June 25, 201410 yr Defo vam je otišao Buttner u Dinamo, i to pazi sad - da osvaja trofeje i igra Ligu šampiona Saučešće, sekto - koliko sam samo puta morao od raznih bezveznjakovića da slušam to ničim izazvano obrazloženje za transfere... za vas je verovatno prvi put, ali navići ćete se ;)
June 25, 201410 yr Author 15m evra kako citam, u dansnjem svetu to je jeftino... da li to znači da 1 yaya defo ide... cenim da yaya ostaje. gde bi otisao? psg? ne verujem. fernando-fernandinho-yaya...opaka trojka na sredini. Super. To znači da kupujemo levog beka :) shaw za 34 milki