nisam ja Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 šta ja znam, ja redovno dižem ruku na sebe. ranije su bile novine, sad tehnologija ovoono. 1
Valk Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 "... objašnjava MarkovićEVA*" * random prezime Em taj glagol objašnjava em obavezno prezime žene u prisvojnom obliku. U 21 veku!
Shitgenstein Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 1 hour ago, Valkyrie said: "... objašnjava MarkovićEVA*" * random prezime Em taj glagol objašnjava em obavezno prezime žene u prisvojnom obliku. U 21 veku! Šta znam, prezime žena u prisvojnom obliku povremeno čujem u svakodnevnom životu. Prvi put sam čula u srednjoj školi od profesora koji su se tako obraćali nekim učenicama.
halloween Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 (edited) A tek gospođice. Ide Slađana Milošević (65) * sa advokatom iz Palate pravde. Sačekaju ih novinari sa pitanjima, a advokat će- moja klijentkinja, gospođica Milošević. Kao da je infantkinja sa tutorom. Pomislih, ova će ga ubiti pogledom, Međutim- ne! Prija joj, uspija se, grize obraz da se ne nasmeje. *Novinari bi rekli- žena u sedmoj deceniji, da dodaju. Edited November 25, 2020 by halloween
Recommended Posts