May 26, 20159 yr lose mu idu male utakmice, al to mozemo da zatvorimo. dakle, dovodi coveka, kad je vec proglasen za legendu.
May 26, 20159 yr i Bosancic uzeo ispisnicu Zar se on nije nesto zaklinjao na vecnu vernost, pevao Zvezdine pesme na klupi Partizana, izmolio oprost grehova na Severu i na kraju ode posle jedne sezone samo? Zna li se barem gde?
May 26, 20159 yr Zar se on nije nesto zaklinjao na vecnu vernost, pevao Zvezdine pesme na klupi Partizana, izmolio oprost grehova na Severu i na kraju ode posle jedne sezone samo? Zna li se barem gde? doso pa pusio klupu. mada je, po mom misljenji, bio jedan od najbolji igraca u ovom timu, svakako za startnih 11.
May 26, 20159 yr Svasta, pa ako se menja trener valjda je logicno da saceka, mada kontam da ce nazad na istok.
May 26, 20159 yr Smorio se covek. Samo mu fali da izgubi jos jednu polusezonu kod nekog strucnjaka pominjala se Kina cini mi se. Edited May 26, 20159 yr by katamaran
May 26, 20159 yr Najbolji portal o našem klubu je organizovao osluškivanje glasa naroda. Ohrabruje što je narod drastično pametniji nego npr. na poslednjim izborima.
May 26, 20159 yr I prodat je Jovic u Apolon™. Natrcacemo na neki Dortmund, bar stadion da napunimo. Ako izvucemo neke ubogije, ispascemo svejedno, pa makar da se uzme koji dinar i da se slikaju deca. Sta god da se desi, ako je ikako moguce (ne znam pravila UEFA po tom pitanju), iz istog razloga uvek traziti da se prva igra ovde, dok 1.74% nade za prolaz postoji.
May 26, 20159 yr Ako nam UEFA potvrdi licencu, zreb je 22. juna za prva dva kola. Prva utakmica je vec 3. jula cini mi se, a drugo kolo krajem jula
May 26, 20159 yr Dočekati avgust je nemoguća misija. Koji cirkus, kao zvali Stošića. Samo da im ne dođe iz Španije.