adasevic Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Otvaram ja topic, samo čekam da pametnjakovići izaberu SD i trenera. Bolje ti to sad otvaraj, ko zna kad ce sd i trener. A i kad dodju tipujem da ce ti optimizam biti manji nego sad (koliko god da ga sad imas ili nemas)
Nikodije Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Brodarac igra finale nekog kupa na Marakani... protiv Radnika iz Surdulice za trofej "Zvezdan Terzic Terza"?
Milosh76 Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Izmedju Rajevca i FIlipovica (BLIC pise da smo zahvalili Norvezaninu sto je rezervisao kartu za BG i da nas ne zanima), bolje Filipovic, definitivno. Posrbice, ako vec cekas, sacekaj petak, pa na praznik™ otvori temu :D
Bright Billy Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Bolje ti to sad otvaraj, ko zna kad ce sd i trener. A i kad dodju tipujem da ce ti optimizam biti manji nego sad (koliko god da ga sad imas ili nemas) +1
John Coltrane Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Sta ste se unervozili, Posrbica se priprema zadnjih par sati, ne otvara se topic nove sezone svaki dan, treba to uraditi kako valja i trebuje.
levi Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Ako hoće da otvara Zvezdine topice mora da se navikne na pritisak. Treba nam danas
Nikodije Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 A sto uopste mora Posrbica? Moze i Vasic, bila je ovo 1 sasvim uspesna sezona. Mladi afirmisani, licenca dobijena, postavljeni temelji za bolje sutra...
Jozef K. Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 A zašto žuriti sa novim topićem. Makar sačekati da se zna ko će izvršiti prozivku.
levi Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Zato što Zvezda uvek ima obavezu da bude nestrpljiva i brzopleta
katamaran Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Sa druge strane, norveški trener Trond Solid je imao rezervisanu kartu za Beograd za sredu, čak je prema nekim informacijama sa svojim timom i odgledao poslednja dva derbija kako bi video sa kojim timom Zvezda raspolaže, ali onda su ga iz kluba obavestili da dogovor otpada. Jebo vas Vucic kad vas ovakve nenormalne sastavi. Sad nek dovedu Filipovica pa ni ne morate da otvarate topik sto se mene tice...
katamaran Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 (edited) Steta. Po Blicu smo se mi zahvali Solidu zato sto hocemo domaceg strucnjaka Ne verujem da ce biti bas toliki idioti da vrate Filipovica na mestu zlocina pa ce verovatno konacno uzeti Rajevca. I s njim cemo se usreciti u tri lepe. Edited May 26, 2015 by katamaran
Nemanja Posrbica Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 (edited) A sto uopste mora Posrbica? Moze i Vasic, bila je ovo 1 sasvim uspesna sezona. Mladi afirmisani, licenca dobijena, postavljeni temelji za bolje sutra... Da li su postavljeni temelji za bolje sutra, ostaje da se vidi. Što se mene tiče, ja sam za kontinuitet i da bi Vasić trebao da dobije mandat i za narednu godinu. Ako već on neće (ili većina neće njega), sutra ujutru vas čeka nov topic od moje strane. Kod mene entuzijazam nikada ne opada. Edited May 26, 2015 by Nemanja Posrbica
John Coltrane Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Ma kakav Vasic, da opet drzi predvanje iz istorije i krece od Kulina bana.
Recommended Posts