Cort0 Maltese Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 (edited) Rekoh da odgledam posto je prva utakmica polusezone. Kakva dva sata uludo potrosenog vremena, bolje da sam se ubadao usijanom sivacom iglom. Trener kojem na klupi sedi Ristic a igraju Savicevic, Kovacevic i onaj celavi rekreativac je covek zreo za hospitalizaciju. To bi bilo isto kao da Ancelotiju na klupi sedi Ronaldo a igra neki random Spanac od 30 godina kojeg su doveli iz Osasune. Lalatovic je uspeo nesto sto nije nimalo lako, uspeo je u startni tim da uvrsti sve najgore igrace koji su mu u konkurenciji za prvi tim. Ipak, utisak utakmice je Kovacevic. Decko jedan ali jedan jedini tacan pas unapred nije dao a igra u veznom redu. Jebena umetnost. Tenk. :misko: Svake sezone smo sve gori... Al sad smo poceli i svake polusezone se dodatno srozavat. :0.6: Edited February 23, 2015 by Cort0 Maltese
Papovac Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Po svemu sudeci, derbi ce biti 1 praznik fudbala... predvidjam rezultat 14 - 14 uz 18 autogola
simple red white Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 predvidjam rezultat 14 - 14 uz 18 autogola Da ispravim kolegu, praznik anti fudbala. Da li su oni sposobni da daju toliko autogolova?
Papovac Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Da ispravim kolegu, praznik anti fudbala. Da li su oni sposobni da daju toliko autogolova? tesko pitanje, ali neznanje nikad ne treba potceniti. cak i da ne mogu-dace
darkonet Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Lepo je rekao cini mi se Middle, smejao bi se Partizanu ali da sacekamo da vidimo Zvezdu u Nisu...ono nije za smeh nego za plakanje.
Babu Bhatt Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Evropska boranija trlja ruke čekajući jun/jul, mada smo mi još pod znakom pitanja :)
katamaran Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 (edited) Skupština Dinama je donijela povijesnu odluku nakon koje se javnosti obratio izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić! Dinamo ide u postupak preoblikovanja, a Zdravko je saopćio sljedeće:"Na preoblikovanje nas je ponukala neimaština, ako uspije s njime u klub dolazi svježi kapital. Nadalje, postoji rigorozna kontrola Uefe i Fife, radi se o financijskom fair playu. Možemo kao udruga tri godine biti u minusu 5 milijuna eura a onda ostajemo bez licence, a kada smo dioničko društvo onda možemo biti dužni 15 milijuna eura. Naša licenca nikada nije dolazila u pitanje, neće niti sada, uostalom dobili smo nagradu za uspješno poslovanje od Uefe, međutim, moramo b iti vizionari. Stalno se u javnosti pisalo i govorilo da je ovo prčija, privatni klub,... Evo gospodo gospoda sada krećemo u proces preoblikovanja. Nudimo klub na tržište svim članovima, poduzetnicima, prijateljima. Ako preoblikovanje uspije imat ćemo mir, znat će se tko su dioničari. Tako ćemo izbiti i zadnji adut onima koji kažu da nisu mogli upravljati klubom. Ako preoblikovanje ne uspije, opet ćemo biti Udruga", rekao je popularni Maminjo. Mi u Zvezdi(Srbiji) tih problema nemamo pa necemo ni zuriti sa tamo nekim privatizacijama. Edited February 23, 2015 by katamaran
Bright Billy Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Sta je bilo, nisam gledo? Dva meseca mukotrpnih priprema, od triglava do antalije, i onda srecno do boda u nisu. Koji smo mi carevi :)
harper lee Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Sta je bilo, nisam gledo? Srecni covece.
Bright Billy Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Vidim po fotkama koje je apolo okacio da su strucni stab i uprava nezadovoljni, pa ocekujem brzu reakciju u vidu promene 75% igrackog kadra. Samo sto ovog puta ne treba cekati leto i novi prelazni rok, nego to treba odraditi odma; dok su nam grobari jos na puskometu a slobodnih veterana ima u izobilju...
harper lee Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Vidim po fotkama koje je apolo okacio da su strucni stab i uprava nezadovoljni, pa ocekujem brzu reakciju u vidu promene 75% igrackog kadra. Samo sto ovog puta ne treba cekati leto i novi prelazni rok, nego to treba odraditi odma; dok su nam grobari jos na puskometu a slobodnih veterana ima u izobilju... O utakmici najbolje govori cinjenica da je trener Napretka Tralalatovic pre meca izjavio kako Nislije imaju nekoliko visokih igraca i kako ne treba nepotrebno praviti prekide a mi smo im dali samo u prvom poluvremenu osam kornera i bar cetiri-pet povoljnih situacija za "nabacoljke" u nas sesnaesterac. To je ta disciplina, koncentracija i dosledno sprovodjenje dogovorene taktike. Istini za volju, nasi igraci deluju kao ljudi koji bi tesko zapamtili vise od dve i po prostoprosirene recenice tako da verovatno nije ni do trenera. U moru primera vrhunskog fudbalskog umeca ocekivano se najvise dopao Manuel Francisko Dos Nenadios Gavrincha.
katamaran Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 (edited) Tralalatovic Ovo ga je Black George krstio? Rasirilo se po netu. Edited February 23, 2015 by katamaran
Kreator Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Ovo ga je Black George krstio? Rasirilo se po netu. nisam ja, video sam da ga srednja klasa tako zove pa sam ponovio :D
Recommended Posts