Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ФК Црвена Звезда 2014/15

Featured Replies

Sudija je progledao kroz prste crnogorskom reprezentativcu...

Tanki smo u drugom.

• Replies 6k
  • Views 427.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Super je ovo trčanje, pritisak, agresivnost, svi kidaju i uklizavaju, ali treba neko da zna i da primi i da doda loptu jbg

odlična utakmica, čovek se bar ima čemu nasmejati...

pinball_flippers_hitt.gif

Pobeda :)

Koji je neopevani debil ovaj komentator sa Arene

Kako gazimo!

Titula!

jbt, koji autobus u drugom  :isuse:

lazic ubedljivo najbolji na terenu.

Lazic :o  Da mi je neko rekao da on moze da odigra ovakvu utakmicu... Kompletna odbrana je bila odlicna,ne racunajuci Mijailovica, mada se i on u drugom popravio. Njemu treba uzimati 10% od plate koju ne prima svaki put kada zadrzi loptu blizu gola duze od jedne sekunde.

Milijas i Laza losi, zasto je Lalatovic vadio Pecnika u 60-om minutu (a da nije povreda ili premor) nije mi jasno. Savicevic je bio ocajan, ali je toliko pretrcao i izginuo posle svake greske da nekako nemam srca da ga kritikujem. Kovacevic solidan, Gogic je vo.

Steta sto je Jovic sutirao u golmana :(

Lazi se ne ide u inozemstvo, koje Vukan nikada videti neće. Kriminalan je. Ono što je vredelo je igra do gola, sam gol naročito i odbrana sem Džonija. Petković i Lazić baš, baš dobri. I Tenk, on je možda bio i najbolji. Lale je izgleda zaljubljen u Gavrića, još samo da provalim zašto.

Ali sve je u senci ovih naših dresova... Jebote... 

i pored lose igre u drugom poluvremenu stvorili smo dve izgledne sanse, koje nisu realizovane jer su falkao i savicevic sutirali direktno u golmana mancester junajteda  -_-

• Author

Lazic :o  Da mi je neko rekao da on moze da odigra ovakvu utakmicu... Kompletna odbrana je bila odlicna,ne racunajuci Mijailovica, mada se i on u drugom popravio. Njemu treba uzimati 10% od plate koju ne prima svaki put kada zadrzi loptu blizu gola duze od jedne sekunde.

Milijas i Laza losi, zasto je Lalatovic vadio Pecnika u 60-om minutu (a da nije povreda ili premor) nije mi jasno. Savicevic je bio ocajan, ali je toliko pretrcao i izginuo posle svake greske da nekako nemam srca da ga kritikujem. Kovacevic solidan, Gogic je vo.

Steta sto je Jovic sutirao u golmana :(

Lazi se ne ide u inozemstvo, koje Vukan nikada videti neće. Kriminalan je. Ono što je vredelo je igra do gola, sam gol naročito i odbrana sem Džonija. Petković i Lazić baš, baš dobri. I Tenk, on je možda bio i najbolji. Lale je izgleda zaljubljen u Gavrića, još samo da provalim zašto.

Лазић је био одличан данас. Ако настави овако продаће га на зиму. Лаза и Милијијаш су једноставно отаљали посао данас види се да обојица у мислима нису ту. Тенк ако би овако играо у континуитету играо би за рекпку. Рајаковића Адвокат има да позове макар махао пешкиром са клупе. Све у свему, гледао сам утакмицу са много мање тензије него код иједног тренера од Зенге па наовамо. 

Srecan put kapitenu i sve najbolje.

image.jpg?imageId=12525&thumb=1&lastModi

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.