Bright Billy Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Sudija je progledao kroz prste crnogorskom reprezentativcu... Tanki smo u drugom.
levi Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Super je ovo trčanje, pritisak, agresivnost, svi kidaju i uklizavaju, ali treba neko da zna i da primi i da doda loptu jbg
teacher Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 odlična utakmica, čovek se bar ima čemu nasmejati...
theanswer Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Koji je neopevani debil ovaj komentator sa Arene
Bright Billy Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 jbt, koji autobus u drugom lazic ubedljivo najbolji na terenu.
pantelia Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Lazic :o Da mi je neko rekao da on moze da odigra ovakvu utakmicu... Kompletna odbrana je bila odlicna,ne racunajuci Mijailovica, mada se i on u drugom popravio. Njemu treba uzimati 10% od plate koju ne prima svaki put kada zadrzi loptu blizu gola duze od jedne sekunde. Milijas i Laza losi, zasto je Lalatovic vadio Pecnika u 60-om minutu (a da nije povreda ili premor) nije mi jasno. Savicevic je bio ocajan, ali je toliko pretrcao i izginuo posle svake greske da nekako nemam srca da ga kritikujem. Kovacevic solidan, Gogic je vo. Steta sto je Jovic sutirao u golmana :(
fandorin Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Lazi se ne ide u inozemstvo, koje Vukan nikada videti neće. Kriminalan je. Ono što je vredelo je igra do gola, sam gol naročito i odbrana sem Džonija. Petković i Lazić baš, baš dobri. I Tenk, on je možda bio i najbolji. Lale je izgleda zaljubljen u Gavrića, još samo da provalim zašto.
Mil@n Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Ali sve je u senci ovih naših dresova... Jebote...
Bright Billy Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 i pored lose igre u drugom poluvremenu stvorili smo dve izgledne sanse, koje nisu realizovane jer su falkao i savicevic sutirali direktno u golmana mancester junajteda -_-
porucnik vasic Posted August 23, 2014 Author Posted August 23, 2014 Lazic :o Da mi je neko rekao da on moze da odigra ovakvu utakmicu... Kompletna odbrana je bila odlicna,ne racunajuci Mijailovica, mada se i on u drugom popravio. Njemu treba uzimati 10% od plate koju ne prima svaki put kada zadrzi loptu blizu gola duze od jedne sekunde. Milijas i Laza losi, zasto je Lalatovic vadio Pecnika u 60-om minutu (a da nije povreda ili premor) nije mi jasno. Savicevic je bio ocajan, ali je toliko pretrcao i izginuo posle svake greske da nekako nemam srca da ga kritikujem. Kovacevic solidan, Gogic je vo. Steta sto je Jovic sutirao u golmana :( Lazi se ne ide u inozemstvo, koje Vukan nikada videti neće. Kriminalan je. Ono što je vredelo je igra do gola, sam gol naročito i odbrana sem Džonija. Petković i Lazić baš, baš dobri. I Tenk, on je možda bio i najbolji. Lale je izgleda zaljubljen u Gavrića, još samo da provalim zašto. Лазић је био одличан данас. Ако настави овако продаће га на зиму. Лаза и Милијијаш су једноставно отаљали посао данас види се да обојица у мислима нису ту. Тенк ако би овако играо у континуитету играо би за рекпку. Рајаковића Адвокат има да позове макар махао пешкиром са клупе. Све у свему, гледао сам утакмицу са много мање тензије него код иједног тренера од Зенге па наовамо.
Recommended Posts