Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Komsije vec izdale saopstenje , sutra vanredna sednica upravnog odbora ...  :isuse:

pipno ga nije :fantom:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

pipno ga nije :fantom:

nije videlo penala...

Posted

Pokušavam da razumem kako je moguće ne svirati onakav penal i ne ide mi baš nikako.

Posted

jbg, odskočila lopta od krtičnjak i prevarila defanzivca koji umesto lopte pokosio igrača

Posted

terza nas zove na zajednički put u bolju budućnost

:lol:

Posted

ovo kao da al kapone poziva na uredno izmirenje poreskih obaveza

jedini ispravan put kojim on može poći je onaj ka Požarevcu, pa skretanje ka Zabeli

Posted

terza nas zove na zajednički put u bolju budućnost

? ne razumem? kakav zajed. put u budućnost? daj link ako može..

Posted (edited)

bilo na mocartsportu u najavi onog saopštenja uo fkczv

numem s telefona

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

? ne razumem? kakav zajed. put u budućnost? daj link ako može..

mislio je na zajednički put u Budućnost, do Podgorice. za skupa šacnu nova drveta.

Posted (edited)

Drugari vratio nam se vulicevic, meni jedan od najomiljenijih igraca :Hail:

Igrao je pola sata protiv srema iz jakova (srpskoligas), dva puta je asistirao za golove. Iako je rezultat nebitan, eto da pomenem da smo pobedili 6-1. Igrali su i markovic, luka, kojic..uglavnom ovi sto manje igraju.

Bicemo ok za kvalifikacije bilo lige sampiona,bilo lige evrope,sto se tice pozadi. Imamo na vulicevicevom mestu i bandalovskog tako da jedan od njih moze i krilo da igra, ova dva slovenca,dva dobra golmana..ali brine me sta ce biti napred,drincic odlazi tako da ce nam nedostajati makar jedan dobar zadnji vezni jer se nadam da ce markovic napokon otici,l. Onda dalje, zivkovic odlazi, ne znam sta je sa rumenim..centarfora nemamo, makar iskusnog, itd..itd..

Edited by BlackGeorge
Posted

meni deluje logično da se bugarinu zahvale, a da vulićević zauzme to mesto. na živkarinom mestu rupu će popuniti neki radović™ šaponjara je prvi špic, ringla, babo kome je mesto zacementirano ulaskom milije u sponzorski pul, brašnjavi koji je posle povrede apgrejdovao skil, pozadi smo relativno popunjeni i to je to. ako se otvore za nekog kvazi brazilca otvore, ako ne jbg

Posted

Doveli su vec Lolaru burazera i Remu Jovanovica, treniraju ljudi vredno vec mesecima, igraju egzibicione tekme, samo treba da se ozvanici povratak.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...