Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Da prodjemo tu santa kolomu ili tri pene, uzmemo im napadaca koji je nasoj odbrani stvarao probleme i Bog da nas vidi.

:lol:  Da, to je taj naš 1 zlatni standard!

Jel ovaj Alivodic stvarno toliko dobar pa smo zagrizli za njega, sta kazete?

Jel bolji od Luke, recimo?

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/alivodic-na-50-000-od-humske-183850.html

Šta znam, nit me interesuje... Do sada je Ćelavac, čini mi se, pogodio 100% sva pojačanja, tako da imam poverenja...

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

sreća te prvu igramo kući, nismo dobri u stizanju razlike protiv uvek neugodnih ostrvljana

Pa nismo nešto mnogo bolji ni u čuvanju 1:1 koje teškom mukom izborimo na ostrvskim gostovanjima.

Podsetio bih Allahom braću koja su ovo već klasifikovala u prolazne™ protivnike da je Partizan relativno skoro eliminisan iz Evrope od 1 Shamrock Roversa, pri čemu ga je tada vodio jedno 3-4 puta kvalitetniji trener od aktuelnog a na rosteru su bili kvalitetniji igrači.

Posted

pa dobro, lakše nije moglo izbegnuti su skandinavci i augodne ekipe iz azije :)

Posted

na na na na na na, ovo mi sve mirise na napaceni Rhyl, ponovilo se  :)

mene interesuje sledece, koliko nosilaca mora da ispadne u ovoj fazi da bi mi bili povlasteni u 3. kolu?

i dajte rostere tih ekipa da vidimo koga ce Djurati da kaparise kao naredno pojacanje :)

Posted

Rutinski, tamo 1:1, ovde Lukac brani dva penala i prolazimo sa 0:0. Djuric izjavljuje da je jasno da nam treba pojacanje u napadu i dovodi se legenda kluba, Pjer Boja.

Posted

Rutinski, tamo 1:1, ovde Lukac brani dva penala i prolazimo sa 0:0. Djuric izjavljuje da je jasno da nam treba pojacanje u napadu i dovodi se legenda kluba, Pjer Boja.

pjer ga meće u romi™ za prvu pobedu u cl

Posted

pa dobro, lakše nije moglo izbegnuti su skandinavci i augodne ekipe iz azije :)

nama ce svaka ekipa biti nepremostiva prepreka ako nam pozadi ostanu kao tandem vranje-ostoja

Posted

ovaj drugi liči na kantridu, za koju nas vežu lijepe uspomene

Posted

Al je bolje zezanje kdo Farana...

Posted

Taman da se na Gibraltaru odrade visinske pripreme.

Posted

imamo li para da platimo vize za Gibraltar?  :cry:

Posted

pini će da plati

Posted

Imate li folije?

Kontaktirajte najbližeg dilera ako nemate...

00012041.jpg

Posted (edited)

Taman da se na Gibraltaru odrade visinske pripreme.

Mentalitetska bliskost sa autohtonim stanovništvom Stene olakšaće navikavanje na novu sredinu i režim treninga...

article-2451164-0C8A43A400000578-847_634

1275489604-gibraltar-Gibraltar-Europe-Gi

... a ne sumnjam da će pozitivno uticati i na kvalitet ovog Creedovljevog zezanja.

Edited by Töölönlahti
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...