Odd_Job Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Da prodjemo tu santa kolomu ili tri pene, uzmemo im napadaca koji je nasoj odbrani stvarao probleme i Bog da nas vidi. Da, to je taj naš 1 zlatni standard! Jel ovaj Alivodic stvarno toliko dobar pa smo zagrizli za njega, sta kazete? Jel bolji od Luke, recimo? http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/alivodic-na-50-000-od-humske-183850.html Šta znam, nit me interesuje... Do sada je Ćelavac, čini mi se, pogodio 100% sva pojačanja, tako da imam poverenja...
Muwan Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 sreća te prvu igramo kući, nismo dobri u stizanju razlike protiv uvek neugodnih ostrvljana Pa nismo nešto mnogo bolji ni u čuvanju 1:1 koje teškom mukom izborimo na ostrvskim gostovanjima. Podsetio bih Allahom braću koja su ovo već klasifikovala u prolazne protivnike da je Partizan relativno skoro eliminisan iz Evrope od 1 Shamrock Roversa, pri čemu ga je tada vodio jedno 3-4 puta kvalitetniji trener od aktuelnog a na rosteru su bili kvalitetniji igrači.
gone fishing Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 pa dobro, lakše nije moglo izbegnuti su skandinavci i augodne ekipe iz azije :)
nerevar Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 na na na na na na, ovo mi sve mirise na napaceni Rhyl, ponovilo se :) mene interesuje sledece, koliko nosilaca mora da ispadne u ovoj fazi da bi mi bili povlasteni u 3. kolu? i dajte rostere tih ekipa da vidimo koga ce Djurati da kaparise kao naredno pojacanje :)
Goranz Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Rutinski, tamo 1:1, ovde Lukac brani dva penala i prolazimo sa 0:0. Djuric izjavljuje da je jasno da nam treba pojacanje u napadu i dovodi se legenda kluba, Pjer Boja.
kud u maglu Simoviću Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Rutinski, tamo 1:1, ovde Lukac brani dva penala i prolazimo sa 0:0. Djuric izjavljuje da je jasno da nam treba pojacanje u napadu i dovodi se legenda kluba, Pjer Boja. pjer ga meće u romi™ za prvu pobedu u cl
Kreator Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 pa dobro, lakše nije moglo izbegnuti su skandinavci i augodne ekipe iz azije :) nama ce svaka ekipa biti nepremostiva prepreka ako nam pozadi ostanu kao tandem vranje-ostoja
kud u maglu Simoviću Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 ovaj drugi liči na kantridu, za koju nas vežu lijepe uspomene
Apollo Creed Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Imate li folije? Kontaktirajte najbližeg dilera ako nemate...
Töölönlahti Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 (edited) Taman da se na Gibraltaru odrade visinske pripreme. Mentalitetska bliskost sa autohtonim stanovništvom Stene olakšaće navikavanje na novu sredinu i režim treninga... ... a ne sumnjam da će pozitivno uticati i na kvalitet ovog Creedovljevog zezanja. Edited June 23, 2014 by Töölönlahti
Recommended Posts