Jump to content

FK PARTIZAN 2014/2015

Featured Replies

Da prodjemo tu santa kolomu ili tri pene, uzmemo im napadaca koji je nasoj odbrani stvarao probleme i Bog da nas vidi.

:lol:  Da, to je taj naš 1 zlatni standard!

Jel ovaj Alivodic stvarno toliko dobar pa smo zagrizli za njega, sta kazete?

Jel bolji od Luke, recimo?

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/alivodic-na-50-000-od-humske-183850.html

Šta znam, nit me interesuje... Do sada je Ćelavac, čini mi se, pogodio 100% sva pojačanja, tako da imam poverenja...

sreća te prvu igramo kući, nismo dobri u stizanju razlike protiv uvek neugodnih ostrvljana

Pa nismo nešto mnogo bolji ni u čuvanju 1:1 koje teškom mukom izborimo na ostrvskim gostovanjima.

Podsetio bih Allahom braću koja su ovo već klasifikovala u prolazne™ protivnike da je Partizan relativno skoro eliminisan iz Evrope od 1 Shamrock Roversa, pri čemu ga je tada vodio jedno 3-4 puta kvalitetniji trener od aktuelnog a na rosteru su bili kvalitetniji igrači.

pa dobro, lakše nije moglo izbegnuti su skandinavci i augodne ekipe iz azije :)

na na na na na na, ovo mi sve mirise na napaceni Rhyl, ponovilo se  :)

mene interesuje sledece, koliko nosilaca mora da ispadne u ovoj fazi da bi mi bili povlasteni u 3. kolu?

i dajte rostere tih ekipa da vidimo koga ce Djurati da kaparise kao naredno pojacanje :)

Rutinski, tamo 1:1, ovde Lukac brani dva penala i prolazimo sa 0:0. Djuric izjavljuje da je jasno da nam treba pojacanje u napadu i dovodi se legenda kluba, Pjer Boja.

Rutinski, tamo 1:1, ovde Lukac brani dva penala i prolazimo sa 0:0. Djuric izjavljuje da je jasno da nam treba pojacanje u napadu i dovodi se legenda kluba, Pjer Boja.

pjer ga meće u romi™ za prvu pobedu u cl

pa dobro, lakše nije moglo izbegnuti su skandinavci i augodne ekipe iz azije :)

nama ce svaka ekipa biti nepremostiva prepreka ako nam pozadi ostanu kao tandem vranje-ostoja

feroe-football_76.jpg

ili

Gibraltar-24.jpg

ovaj drugi liči na kantridu, za koju nas vežu lijepe uspomene

Al je bolje zezanje kdo Farana...

Taman da se na Gibraltaru odrade visinske pripreme.

imamo li para da platimo vize za Gibraltar?  :cry:

pini će da plati

Imate li folije?

Kontaktirajte najbližeg dilera ako nemate...

00012041.jpg

Taman da se na Gibraltaru odrade visinske pripreme.

Mentalitetska bliskost sa autohtonim stanovništvom Stene olakšaće navikavanje na novu sredinu i režim treninga...

article-2451164-0C8A43A400000578-847_634

1275489604-gibraltar-Gibraltar-Europe-Gi

... a ne sumnjam da će pozitivno uticati i na kvalitet ovog Creedovljevog zezanja.

Edited by Töölönlahti

Guest
This topic is now closed to further replies.