June 23, 201410 yr Da prodjemo tu santa kolomu ili tri pene, uzmemo im napadaca koji je nasoj odbrani stvarao probleme i Bog da nas vidi. Da, to je taj naš 1 zlatni standard! Jel ovaj Alivodic stvarno toliko dobar pa smo zagrizli za njega, sta kazete? Jel bolji od Luke, recimo? http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/alivodic-na-50-000-od-humske-183850.html Šta znam, nit me interesuje... Do sada je Ćelavac, čini mi se, pogodio 100% sva pojačanja, tako da imam poverenja...
June 23, 201410 yr sreća te prvu igramo kući, nismo dobri u stizanju razlike protiv uvek neugodnih ostrvljana Pa nismo nešto mnogo bolji ni u čuvanju 1:1 koje teškom mukom izborimo na ostrvskim gostovanjima. Podsetio bih Allahom braću koja su ovo već klasifikovala u prolazne protivnike da je Partizan relativno skoro eliminisan iz Evrope od 1 Shamrock Roversa, pri čemu ga je tada vodio jedno 3-4 puta kvalitetniji trener od aktuelnog a na rosteru su bili kvalitetniji igrači.
June 23, 201410 yr na na na na na na, ovo mi sve mirise na napaceni Rhyl, ponovilo se :) mene interesuje sledece, koliko nosilaca mora da ispadne u ovoj fazi da bi mi bili povlasteni u 3. kolu? i dajte rostere tih ekipa da vidimo koga ce Djurati da kaparise kao naredno pojacanje :)
June 23, 201410 yr Rutinski, tamo 1:1, ovde Lukac brani dva penala i prolazimo sa 0:0. Djuric izjavljuje da je jasno da nam treba pojacanje u napadu i dovodi se legenda kluba, Pjer Boja.
June 23, 201410 yr Rutinski, tamo 1:1, ovde Lukac brani dva penala i prolazimo sa 0:0. Djuric izjavljuje da je jasno da nam treba pojacanje u napadu i dovodi se legenda kluba, Pjer Boja. pjer ga meće u romi™ za prvu pobedu u cl
June 23, 201410 yr pa dobro, lakše nije moglo izbegnuti su skandinavci i augodne ekipe iz azije :) nama ce svaka ekipa biti nepremostiva prepreka ako nam pozadi ostanu kao tandem vranje-ostoja
June 23, 201410 yr Taman da se na Gibraltaru odrade visinske pripreme. Mentalitetska bliskost sa autohtonim stanovništvom Stene olakšaće navikavanje na novu sredinu i režim treninga... ... a ne sumnjam da će pozitivno uticati i na kvalitet ovog Creedovljevog zezanja. Edited June 23, 201410 yr by Töölönlahti