Kreator Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 A gde si ti Žaro da otvoriš topik? U stvari nije te bilo neko duze vreme ovde, ako se ne varam? Deluješ na nekom drugom Partizanovom frontu? :)
Goranz Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Bio je banovan nakon sto je pretio nekome (harperu, cini mi se) da ce ga nasamarati zbog izjave da su grobari p****, tako nesto.
MiddleClass Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Bio je banovan nakon sto je pretio nekome (harperu, cini mi se) da ce ga nasamarati zbog izjave da su grobari p****, tako nesto. Jes zaro paljevina, ali nije tolika.
kud u maglu Simoviću Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 A gde si ti Žaro da otvoriš topik? U stvari nije te bilo neko duze vreme ovde, ako se ne varam? Deluješ na nekom drugom Partizanovom frontu? :) izgubili smo žarova sreća je istrošena, ja sam cimao dranatu da otvori topik jer samo ženski otvarač može stati na put sns intervencionizmu
Papovac Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Bio je banovan nakon sto je pretio nekome (harperu, cini mi se) da ce ga nasamarati zbog izjave da su grobari p****, tako nesto.
žaro Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Bio je banovan nakon sto je pretio nekome (harperu, cini mi se) da ce ga nasamarati zbog izjave da su grobari p****, tako nesto. Tako nesto :)
Kreator Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 (edited) Jel ovaj Alivodic stvarno toliko dobar pa smo zagrizli za njega, sta kazete? Jel bolji od Luke, recimo? http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/alivodic-na-50-000-od-humske-183850.html Edited June 22, 2014 by BlackGeorge
Cash Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 (edited) Za nase uslove vise nego dobar. sutra zreb drugog kola kvalifikacija za LS Edited June 22, 2014 by Cash
nerevar Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Od Muke i Malbasica je svakako bolji, pade mi na pamet onaj njegov evrolog na JNA kad je pocepao mrezu i Mustafu na H i O.
Kreator Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Od Muke i Malbasica je svakako bolji, pade mi na pamet onaj njegov evrolog na JNA kad je pocepao mrezu i Mustafu na H i O. ja ne mogu da provalim da li ti navijas za zvezdu ili partizan. :) zoves stojkovica mustafa, a sa druge strane drzis gagica na avataru..
Goranz Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 To je forumski Rasim Ljajic, uvek na strani pobednika.
gone fishing Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Group 2Celtic FC (SCO) AC Sparta Praha (CZE) FK Partizan (SRB)* Debreceni VSC (HUN) ŠK Slovan Bratislava (SVK) FK Ventspils (LVA)Malmö FF (SWE) KR Reykjavík (ISL) The New Saints FC (WAL) Cliftonville FC (NIR) Winners first qualifying round match 2 Winners first qualifying round match 3 malme bi bio biber u ovoj fazi, ostali bi trebali biti prolazni, ma dajte velšane da se igramo :D
theanswer Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Mislim da još nismo ušli u tu fazu kada za timove koji su ispod Malmea na ovoj listi govorimo "trebali biti prolazni" mada ne verujem ni da je to vreme daleko :D Ovo su timovi iz prve runde koji mogu da nam dopadnu FC Levadia Tallinn (EST)HB Tórshavn (FRO)FC Santa Coloma (AND)FC Banants (ARM)SP La Fiorita (SMR)Lincoln FC (GIB)
nerevar Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 @ Crni Djordje Ha cuj, meni 1 Mustafa nikad ne moze biti Lolara, Lomara, Ninkara, Rna Rizik, Vermezara, Tisiprvigolman Radisa, Zeka Bjeka, Gavran Ekonom, Stanoje.. :)
Recommended Posts