Milosh76 Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 . znam da bi milosh76 bio oduševljen da tih 1km ili više uživa u blagodeti moje rakije :) Naravno... :0.6:
Geo Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 nadajmo se. mada to nije dovoljno, već i da nikolića popusti malo sindrom banjice Da ... malo vise poverenja u tamnopute igrace Znaci ako svi bitni ostaju (meni licno su to Lukac, Vulicevic i Drincc) ,sa dva pristojna igraca(stoper i pokretljiviji vezni) mozemo da imamo sasvim solidan tim za nase uslove ...
Godfrey Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 (edited) sta fali Nizhnom? Odlican grad. Malo blatnjav... izrodio 1 gorkog. Pa u pravu si..za život jednog fudbalera je idealan. Super klima, na moru, plaže, kokteli..plus, za razliku od Atine, na 1h leta je od Beograda, Rima, Istanbula. A tu je i fudbalski gigant Volga. Osim toga, cenim da je našim igračima preko glave upoznavanje ruske kulture. Posebno Danku, koji je tamo bio 3 godine. Edited June 19, 2014 by Godfrey
Mark Rothko Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Ostadosmo kratkih ruku... ON ide u Bundesligu Ništa, Lola i Zabia su slobodni.
Filipenko Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Najjača je zapravo prva rečenica. Стефан Бабовић напушта Вождовац – најбоље оцењени фудбалер Јелен супер лиге каријеру ће, по свему судећи наставити у Бундеслиги!
Milosh76 Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 (edited) ne nadaj se -_- Probao sam njegovu rakiju, odlicna je. Nemozes po sata rec fala, sto bi rekao Balasevic Gledanje Partizana uzivo me, naravno, ne interesuje, ne brini Edited June 19, 2014 by Milosh76
twisted Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Probao sam njegovu rakiju, odlicna je. Nemozes po sata rec fala, sto bi rekao Balasevic Gledanje Partizana uzivo me, naravno, ne interesuje, ne brini evo obećavam ako budemo išli (a makar ja idem sigurno) nosim 2 do 3 kile da potraje makar do kraja utakmice ;)
Milosh76 Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 "Сваком нормалном човеку није свеједно када се то дешава једном од два највећа клуба на овим просторима. Сигурно да ми је и жао, не могу да кажем да ми је пријатно. Без јаког вечитог ривала нема ни великог Партизана. То је суштина… Звезда пролази кроз најтежи период у историји, али то је велики клуб, са армијом навијача и надам се да ће се брзо вратити на старе стазе. Црвена звезда плаћа цех грешкама." Ovo je izjavio Sasa Ilic... cuvajte ga
Filipenko Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 Fuj. Ako je Sale to izjavio, treba mu oduzeti kapitensku traku. Snishodljivost, sažaljenje i blagost se ne pokazuju prema onome ko te masno potkrada i maltretira. Što to nije objasnio muriji koja ga je trkeljisala u svlačionici pred poslednji derbi?
Muwan Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 Znaci ako svi bitni ostaju (meni licno su to Lukac, Vulicevic i Drincc) ,sa dva pristojna igraca(stoper i pokretljiviji vezni) mozemo da imamo sasvim solidan tim za nase uslove ... Želje su jedno a mogućnosti drugo. Tim će biti sastavljen tako da će u drugom kolu kvalifikacija biti favorit jedino protiv Santa Kolome mada je i to donekle upitno.
*edited by mod Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 Da prodjemo tu santa kolomu ili tri pene, uzmemo im napadaca koji je nasoj odbrani stvarao probleme i Bog da nas vidi.
Kreator Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 polako sa tim maltezanima. mozda nam uleti svinjski i mi opet napravimo svinjariju, sa žarom kao kolovođom :)
Recommended Posts