Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

. znam da bi milosh76 bio oduševljen da tih 1km ili više uživa u blagodeti moje rakije :)

Naravno...  :0.6:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

nadajmo se. mada to nije dovoljno, već i da nikolića popusti malo sindrom banjice

Da ... malo vise poverenja u tamnopute™ igrace

Znaci ako svi bitni ostaju (meni licno su to Lukac, Vulicevic i Drincc) ,sa dva pristojna igraca(stoper i pokretljiviji vezni) mozemo da imamo sasvim solidan tim za nase uslove ...

Posted (edited)

sta fali Nizhnom? Odlican grad. Malo blatnjav... izrodio 1 gorkog.

Pa u pravu si..za život jednog fudbalera je idealan. Super klima, na moru, plaže, kokteli..plus, za razliku od Atine, na 1h leta je od Beograda, Rima,  Istanbula.

A tu je i fudbalski gigant Volga.

Osim toga, cenim da je našim igračima preko glave upoznavanje ruske kulture. Posebno Danku, koji je tamo bio 3 godine.

Edited by Godfrey
Posted

Naravno...  :0.6:

ne nadaj se

-_-

Posted

Tuga i neverica sa obe strane brda.

Posted

Najjača je zapravo prva rečenica.

Стефан Бабовић напушта Вождовац – најбоље оцењени фудбалер Јелен супер лиге :lolol: каријеру ће, по свему судећи наставити у Бундеслиги!
Posted (edited)

ne nadaj se

-_-

Probao sam njegovu rakiju, odlicna je. Nemozes po sata rec fala, sto bi rekao Balasevic

Gledanje Partizana uzivo me, naravno, ne interesuje, ne brini :thumbsup:

Edited by Milosh76
Posted

Probao sam njegovu rakiju, odlicna je. Nemozes po sata rec fala, sto bi rekao Balasevic

Gledanje Partizana uzivo me, naravno, ne interesuje, ne brini :thumbsup:

evo obećavam ako budemo išli (a makar ja idem sigurno) nosim 2 do 3 kile da potraje makar do kraja utakmice ;)

Posted

"Сваком нормалном човеку није свеједно када се то дешава једном од два највећа клуба на овим просторима. Сигурно да ми је и жао, не могу да кажем да ми је пријатно. Без јаког вечитог ривала нема ни великог Партизана. То је суштина… Звезда пролази кроз најтежи период у историји, али то је велики клуб, са армијом навијача и надам се да ће се брзо вратити на старе стазе. Црвена звезда плаћа цех грешкама."

Ovo je izjavio Sasa Ilic... cuvajte ga :Hail: 

Posted

Fuj. Ako je Sale to izjavio, treba mu oduzeti kapitensku traku. Snishodljivost, sažaljenje i blagost se ne pokazuju prema onome ko te masno potkrada i maltretira. Što to nije objasnio muriji koja ga je trkeljisala u svlačionici pred poslednji derbi?

Posted

Znaci ako svi bitni ostaju (meni licno su to Lukac, Vulicevic i Drincc) ,sa dva pristojna igraca(stoper i pokretljiviji vezni) mozemo da imamo sasvim solidan tim za nase uslove ...

Želje su jedno a mogućnosti drugo. Tim će biti sastavljen tako da će u drugom kolu kvalifikacija biti favorit jedino protiv Santa Kolome mada je i to donekle upitno.

Posted

Da prodjemo tu santa kolomu ili tri pene, uzmemo im napadaca koji je nasoj odbrani stvarao probleme i Bog da nas vidi.

Posted

polako sa tim maltezanima. mozda nam uleti svinjski i mi opet napravimo svinjariju, sa žarom kao kolovođom :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...