Kreator Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Nisu ubacili Vardar, nego je nama najpre nezakonito oduzeta titula i dodeljena Crvenoj zvezdi, zajedno sa merom startovanja naredne sezone sa minus bodovima. Dakle, 1 titula je nelegalno pripala Crvenoj zvezdi i ona je išla u KEŠ, a naredne godine je Vardar bio šampion ispred Partizana, zahvaljujući oduzetim bodovima. Da tog oduzimanja nije bilo, Partizan bi ponovo bio šampion (i opet išao u KEŠ). Nepravda je donekle ispravljena vraćanjem te dve titule Partizanu od strane suda.
twisted Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 ko je od furumaša raspoložen za neki od euro izleta cca 1k km? Uvijek. Može, a može i Sutjeska pa Sparta Prag. Vrlo verovatno elem, obzirom da sam obećao jednom od svojih klijenata i prijatelju da ću poslati mms iz lige šampiona (inače je vatreni navijač zvezde), ja svečano oglašavam da ću ići na gostovanje u prvom i/ili drugom kolu. :) obzirom da imam i kombi, možemo se kolektivno organizovati na ekskurziju. znam da bi milosh76 bio oduševljen da tih 1km ili više uživa u blagodeti moje rakije :)
April Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 :ziga: Fadil Vokrri&Bajro Ž. Igrati sa dve tabelle...
Kreator Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 (edited) sad smo provalili zasto je lazovic ostao. zato sto je iskrsnula druga varijanta za aek - uzeli su prvog strelca i padavichara jsl- dragana mrdju :) kako je igrao lazovic ovog proleca nije mi ni zao..svaki drugi mec ili povredjen ili crveni karton a kada igra nesto se glupira, pravi se smeker, gubi lopte igrajuci petom... verujem da ce nas ipak napustiti ovog leta, cim mu iskrsne prva ponuda..bilo kakva. Edited June 18, 2014 by BlackGeorge
Godfrey Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 (edited) Jeste da treba da se smiri, ali Lazović je klasa za ovu našu ligu. Naravno, i u Evropi će biti skroz druga priča sa njim. Edit: Ja da sam na mestu Lazovića, ne bih 2 minuta razmišljao da odem u AEK i igram 2.ligu Grčke. Ne zbog novca, već drugih stvari; ebi ga, 2 godine živiš u Atini, metropola, druga kultura, nisi u nekoj zapizdini tipa Njižni Novgorod, a profesionalno druga liga, AEK jak, bez pritisaka.. Pri tom, stekneš nova prijateljstva i kontakte, pa s obzirom da za 4,5 godina završavaš karijeru i da ne znaš čime ćeš se posle baviti, ovo ti otvara nove opcije ako ćeš ostati u fudbalu, da li kao neki šatro menadžer ili trener. Edited June 18, 2014 by Godfrey
kud u maglu Simoviću Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 cenim da se dankara opasno smorio posle desetak godina pečalbarenja jebo drugu grčku ligu, splavovi ovo-ono, a što se tiče menadžerisanja bolje mogućnosti su mu ovde jel pretpostavljam da će se baviti domaćom drvnom građom pa mu je bolje da ovde potvrdi kontakte
dranata Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 Zato Lola i Šćepakadabra ovih dana obilaze bg splavove, kao da sutra ne postoji. Ne znam kakav mu je status u Turskoj, da nam se Lolara ne vrati....
Godfrey Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 cenim da se dankara opasno smorio posle desetak godina pečalbarenja jebo drugu grčku ligu, splavovi ovo-ono, a što se tiče menadžerisanja bolje mogućnosti su mu ovde jel pretpostavljam da će se baviti domaćom drvnom građom pa mu je bolje da ovde potvrdi kontakte Teško da može ovde da se probije, nije baš nešto omiljen. A i ovde je jaka konkurencija, Falji će odmah u startu da ga blokira, a tu je još i Stojić, ozbiljni igrači. Zato Lola i Šćepakadabra ovih dana obilaze bg splavove, kao da sutra ne postoji. Ne znam kakav mu je status u Turskoj, da nam se Lolara ne vrati.... Pre bih gledao Lolu nego S. Markovića uvek, a i pre Gulana.
Bustin Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Jeste da treba da se smiri, ali Lazović je klasa za ovu našu ligu. Naravno, i u Evropi će biti skroz druga priča sa njim. Edit: Ja da sam na mestu Lazovića, ne bih 2 minuta razmišljao da odem u AEK i igram 2.ligu Grčke. Ne zbog novca, već drugih stvari; ebi ga, 2 godine živiš u Atini, metropola, druga kultura, nisi u nekoj zapizdini tipa Njižni Novgorod, a profesionalno druga liga, AEK jak, bez pritisaka.. Pri tom, stekneš nova prijateljstva i kontakte, pa s obzirom da za 4,5 godina završavaš karijeru i da ne znaš čime ćeš se posle baviti, ovo ti otvara nove opcije ako ćeš ostati u fudbalu, da li kao neki šatro menadžer ili trener. sta fali Nizhnom? Odlican grad. Malo blatnjav... izrodio 1 gorkog.
Ted Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 tako smo i Vukiću želeli da nađe angažman, pa se čovek probudio posle prvih 6 meseci laganice. očigledno je potreban određeni period adaptacije na neuslove. naročito kod ovih što su duže izbivali iz ognjišta.
James Marshall Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 image.jpg pripreme za pijac 2025. Frizuru kao Lolara već ima
twisted Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 nadajmo se. mada to nije dovoljno, već i da nikolića popusti malo sindrom banjice
Recommended Posts