mlatko Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Moze se. Pustimo ih u NS opet da daju lak gol krajem prvog, u drugom igraju bunker pa tamo danke well isto krajem prvog al mi njima pa onda u drugom presing tika-taka hip-hop i eto povoljnog rezultata za prolaz ...poslato sa prinudnog...
gone fishing Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 poslalstica za ekipe poput voše, ekipa az-a želi da igra fudbal a nema takav kvalitet u odbrani i napadu koji bi im garantovao prolaz na gol više - sa druge strane ni tralalatović nema babumakara i živkaru pa njegovi kontraudari neće biti tako efikasni kao kizini...
Nikodije Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 ima vosa korektan materijal napred, meleg je vrlo talentovan igrac, trujic je agilan iako mi njegova konstitucija nije fudbalska, nekako mi lici na aleksandra karakasevica iz mladjih dana, a onaj babic je u minsku prilicno iznenadio velemajstorskim golom, srbi obicno ne znaju da izvedu nesto onako (sjajan prijem, pa zatim razantan i precizan udarac), a i drugi gol je bio odlican, podsetilo na jarnija iz francuske i gol koji je dao nemcima, a u pitanju je takodje bek. zamisljam da cvetkovic iz zvezde da takav gol, i ne uspevam da zamislim. protivnik je dobar, znatno teze bi im bilo protiv paoka ili libereca.
Nikodije Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 vidim da se u novinama lalat kurci kako je u minsku odigrao sa samo jednim zadnjim veznim, i tri napadaca. ako, to jeste za kurcenje kada su u pitanju srpski treneri bezmudasi, na celu sa miodragom bozovicem, popularnim grofom.
Malvo Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 Taj Antic je bio u Zvezdi godinu dana, sto je najbolje od svega.
Nikodije Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 da, vrlo neobicno za zvezdu, oteras talentovanog beka da bi vratio noja andjelkovica.
El Patron Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 protivnik je dobar, znatno teze bi im bilo protiv paoka ili libereca. Nije AZ neki tim, ali dosta su jaci od Libereca. Jaci su i od Austrije koju je mogla da dobije Vojvodina.
mlatko Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Vosa hrabro zasad cinimse... 0:0 posle 20 minuta ...poslato sa prinudnog...
mlatko Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 neobecavajuca akcija ali gol koji je tezak, ne odustaje se od plana i programa. krajem utakmice srecno izjednacenje da se uljuljkaju pred revans :) ...poslato sa prinudnog...
levi Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Više je AZ bio rezervisan. Sad su videli da nema razloga
El Patron Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Nema Meleg s kim da igra. Jbg nije Lalat Kiza da dobije AZ :D
Miljenko Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Ocekivao sam nadigravanje, ne ovakvih brzih 0-2.
Recommended Posts