mlatko Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 Stadion u Minsku ne ispunjava uslove europskih takmicenja. malo cudno, kako su proslih godina igrali grupe..?
Korki Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 Колико знам, њихов стадион је срушен и гради се нови. Мало ми еј чудно да је играу код Батеа, ако већ немају услове.
Hamlet Strašni Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 "E odavde puška ume da zategne" :wtf: Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
radisa Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 "E odavde puška ume da zategne" :wtf: Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Pa Puškarić... Dobar je Lazo... Kraj :)
Hamlet Strašni Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 Shvatio sam to, nego je malo previše neformalno Sent from my iPad using Tapatalk
Korki Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 Браво Војводина, одређена констатност постоји што се тиче резултата у Европи. Било би лепо ући у групну фазу.
*edited by mod Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 Jos gledam ovo bez komentatora i mislim, neces valjda odatle da sutnes? :D Dva puta o stativu svaka cast :)
mlatko Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 tako se to radi, evo sta je falilo u NS. svaka cast, bolji smo ipak
Dr Arslanagić Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 Lazo ne lupa kad kaže da Vojvodina ima veći koeficijent od Zvezde? Kako je to moguće? Edit: sad sam proverio, ladno jeste, ono igranje u pred-pred-pred kolima izgleda da donosi fine bodove :) Pa samo Sampdorija i Bursaspor su im doneli bodova koliko je Crvena zvezda osvojila ukupno u proteklom desetljeću.
Cash Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 Svaka cast, ajd pa sad i do grupa da dogurate. Bio bi red, zaslužila je Vosa da konacno igra grupe LE
Recommended Posts